Προβλημα με το Azureus

Καλησπερα.Με την εγκατασταση χθες του comodo και μπαινοντας στο azureus,εχω το εικονιδιο, κατω χαμηλα, διπλα στο Ratio,κοκκινισμενο και αναφερει:Firewall/NAT (TCP)rechability problem.Refer to the wiki for help.
Επειδη εχει να κανει με τις πορτες,μηπως υπαρχουν οδηγιες πως τις ανοιγουμε απο το COMODO?
Κατι σχετικο οπως με το eMule.Ευχαριστω.

Κανενας δεν γνωριζει? Κριμα.Πιστευα οτι το site εδω ηταν διαφορετικο.Γεια-χαρα.

Γιώργο ο τρόπος είναι ακριβώς ο ίδιος με το να ανοίγεις τις πόρτες για το emule. Ρίξε μια ματιά εδώ https://forums.comodo.com/faq_for_comodo_firewall/emule_and_bittorent_tuttorials-t411.0.html

σημ. Μόλις είδα ότι είχες γράψει στο αγγλικό φόρουμ.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις στο Αzureus είναι να απενεργοποιήσεις το UPnP γιατί αλλιώς θα έχεις προβλήματα NAT. Για να το βρείς στο Αzureus πήγαινε στο Εργαλεία → Ρυθμίσεις → Plugins → UPnP (δεν έχω εγκατεστημένο αυτή τη στιγμή το Αzureus και δε θυμάμαι καλά την ελληνική μετάφραση που έχουν κάνει μα στα αγγλικά η διαδρομή είναι Tools → Options → Plugins → UPnP και εκεί απενεργοποιείς το Enable UPnP)

Μην ξεχάσεις να μετακινήσεις τον κανόνα δικτύου στο CFP πάνω από το γενικό κανόνα φραγής.

Σ’ευχαριστω παρα πολυ.Τα ελυσα τα προβληματα μου.Να ρωτησω μονο:Οταν ειμαστε στο Αγγλικο Forum ή Site πως απο εκει το γυριζουμε στο Greek site? Ευχαριστω πολυ,Παναγιωτη.

Παρακαλώ :smiley:

Τι εννοείς το γυρίζουμε από το αγγλικό στο ελληνικό; Για να πας στο αγγλικό αρκεί να κλικάρεις τη συντόμευση Welcome to the Comodo Forum(βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το search) ή το Home που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας

Καλησπερα.Εννοω το εξης:Ειμαι π.χ στο Aγγλικο Φορουμ,ενταξει? Θελω απο εκει με ενα κλικ να γυρισω στο:Ελληνικα /GREEK,δηλαδη να γυρισω στο Ελληνικο Φορουμ.Αυτο.Γινεται? Ευχαριστω πολυ.

Δε νομιζω πως είναι εφικτό. Εγώ χρησιμοποιώ πολλαπλές καρτέλες μέσα στον browser για να ελέγχω το διεθνές, ο ελληνικό και το ιταλικό φορουμ. :wink: