Windows indulásakor elszáll a tűzfal ikonja

Üdv!

A következő problémával fordulok hozzátok. Win7 indulásakor kijön egy hiba üzenet és a Comodo tűzfal ikonja eltünik és csak akkor tudom újra vissza csalni ha újra indittom a gépet 3 xor egymás után. Futattam diagnosztikai tesztet de nem talált hibát. Nem értem a dolgot.
Az említet hiba üzenet:

http://kepfeltoltes.hu/100912/comodo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ugyanez a szar jött elő nekem is, toshiba gép win 7 pro.

bt drivert frissítettem meg leszedtem minden haszontalan a gyártó által előtelepített programot meg újra telepítettem a cfp-t. Plusz feltettem egy hete a comodo prgrams managert meg cloud scannert és pár napja ha elindíítottam összefosták magukat. Ezért leszedtem minden comodo programot.
egyenlőre eltűnt amit képként beszurtál memóriacím para.

most eddig fehér pajzs volt az ikonja az uj telepítővel meg piros. Ez normális?

A fehér pajzs nekem is eltűnt win 7 tálcán és csak akkor jelent meg ha ráindítottam újból a cfp-t a már futó programra . ???

Ja és neked van olyan hogy ha jobb egér gombbal a pajzsra mész hogy kilépj a tűzfalból akkor a felugró ablaknál a választó hogy “Biztosan kilépsz?” Igen -Nem azok alatt ilyen inverz a kép ?

http://dc117.2shared.com/download/ZNdNHsAO/cfp2010_09_19.PNG?tsid=20100919-085639-bb1d4e23

Helló sarkanygyík!

Bocsi hogy csak most válaszolok. Szóval kipróbáltam amiket írtál. De a hiba csak jelentkezett. Ezért leszedtem a Comodo firewall-t és felraktam a gépre egy másik tűzfalat. De most újra Comodo tűzfalat használom az 5 ös verziót. Ennél még szerencsére nem jelentkezett az említett hiba. Utána olvasgattam külföldi oldalakon már amennyit ki tudtam belőle szedni mert fordítóztam. Azt írta egy emberke talán valami malware lehet ami a CIS re van kiélezve. Hát nem tudom valami biztosan. Ma olvastam itt a magyar fórumon egy hírt lehet hogy már régi de
lehet ez is közre játszhatott a hibában. Az IPv6 nem volt letiltva nálam. Meg lehet az is baj okozott hogy nem figyeltem a tűzfal tesztre, nem is használtam. A comodo leak test re gondolok. Most 340 ből 320 a pontszámom, legelöször 340/340 volt. De majd utána nézek mi a gond. De nem szaporítanám a szót.
ennyit akartam hozzá fűzni.

Honnan szedjem le a comodo leak test-et CLT-? Mert ahol megtalálom a comodo leak test, ott clt.zip néven megy és a virusirto programok trojan-nak irja, lehet csak false positive, de nem merem azt elindítani.
Virustotal is azt hiszem trojannak irja.

Én innen szedtem le Test My PC Security
Nyugodtan elindithatod sztem, csak a vírusírtod túl érzékeny. Mert viselkedés alapján találja gyanúsnak. Nekem semmi kárt nem okozott. Se a Nod32 se az Avast nem nyügösködött ezen a testen. Nekem ez a véleményem.