Πρόβλημα στο update του AVG free

Εδώ και δυο βδομάδες περίπου μου είναι αδύνατο να ενημερώσω το AVG εκτός κι αν επιτρέψω όλη τη κίνηση μέσα απο το comodo firewall.
To μήνυμα που μου βγάζει το firewall είναι οτι το avginet.exe περιέχει το στοιχείο…(πολλά τετραγωνάκια)
που έχει οριστεί ως φραγμένο.
Επειδή έχω αποκλείσει καμιά 500αριά στοιχεία και μου είναι απο δύσκολο έως αδύνατο να ανακαλύψω το φραγμένο στοιχείο έχετε καμιά λύση να μου προτεινετε?
Να πω οτι έχω τις τελευταίες εκδόσεις και στο firewall και στο antivirus.Επίσης να πω (για να σας προλάβω (:KWL)) οτι απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστηα το AVG αλλά…τζίφος!

Δεν χρησιμοποιώ AVG και για αυτό, δεν ξέρω ποιο dll χρειάζεται να έχει πρόσβαση. Το καλύτερο που έχεισ να κάνεις είναι να ανοίξεις τον Επόπτη στοιχείων και να ταξινομήσεις τα dll ανά ετειρεία. Μετά βρες ποια από αυτά ανήκουν στην grisoft και είναι φραγμένα, διέγραψέτα και επανεκοίνησε τον υπολογιστή. Την επόμενη φορά που το AVG θα προσπαθήσει να συνδεθεί, το CFP θα σε ειδοποιήσει για το ποια χρειάζονται πρόσβαση στο διαδίκτυο. :wink: ;D

Αυτο ήταν το πρώτο που έκανα.
Όλα τα στοιχεία του AVG έχουν οριστεί να έχουν πρόσβαση.
Επιπλέον το όνομα του φραγμένου στοιχείου δεν μπορεί να εμφανιστεί.Εμφανίζονται αντί για γράμματα,πολλά τετραγωνάκια.Φαντάζομαι οτι είναι θέμα κωδικοποίησης της γλώσσας.

Θάνο, η μόνη λύση είναι να διαγράψεις όλα τα dll από τον Επόπτη στοιχείων και να επανακινήσεις τον υπολογιστή. :-\