Some errors in CIS+Removal+Tool+2013.bat

When running step 2, I found some error messages, they maybe come from the lines below :

Line  128: cd "%Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\"
Line  240: REG DELETE "HLEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{11399340-54AF-4E3B-8D38-1F248ACBBEDE}" /F
Line  241: REG DELETE "HLEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{AD934087-29B4-49DC-AF17-389C987E5E4C}" /F
Line  628: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO. "DeviceName"=-
Line  629: "Filename"=-
Line  753: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO"DeviceName"=-
Line  754: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO"Filename"=-
Line  897: "Description"=-
Line 1259: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO""=-
Line 1383: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO""=-
Line 1593: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO""=-

Can I ask some questions ?
1.
Why the registry keys were written both in full and short form ?
For example :
“HKEY_LOCAL_MACHINE”
“HKLM”

2.
Why the paths were written both in full and 8.3 format ?
For example :
    "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.000\cmdinstall.exe"
    "C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\cispremium_installer.exe"

3.
Why there are so many similar lines of command ?
For example : (using filter "7ZipSfx")
    Line  511: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.018\cmdinstall.exe"=-
    Line  512: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.017\cmdinstall.exe"=-
    Line  513: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.016\cmdinstall.exe"=-
    Line  514: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.015\cmdinstall.exe"=-
    Line  516: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.007\cmdinstall.exe"=-
    Line  517: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.006\cmdinstall.exe"=-

    Line 1402: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.018\cmdinstall.exe"=-
    Line 1403: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.017\cmdinstall.exe"=-
    Line 1404: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.016\cmdinstall.exe"=-
    Line 1405: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.015\cmdinstall.exe"=-
    Line 1407: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.007\cmdinstall.exe"=-
    Line 1408: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.006\cmdinstall.exe"=-

    Line 1760: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.019\cmdinstall.exe"=-
    Line 1764: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.018\cmdinstall.exe"=-
    Line 1765: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.017\cmdinstall.exe"=-
    Line 1766: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.016\cmdinstall.exe"=-
    Line 1767: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.015\cmdinstall.exe"=-
    Line 1769: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.007\cmdinstall.exe"=-
    Line 1770: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.006\cmdinstall.exe"=-

    Line 1838: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.019\cmdinstall.exe"=-
    Line 1842: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.018\cmdinstall.exe"=-
    Line 1843: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.017\cmdinstall.exe"=-
    Line 1844: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.016\cmdinstall.exe"=-
    Line 1845: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.015\cmdinstall.exe"=-
    Line 1847: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.007\cmdinstall.exe"=-
    Line 1848: >>%TEMP%.\REGISTRY.REG ECHO "C:\DOCUME~1\COMODO\LOCALS~1\Temp\7ZipSfx.006\cmdinstall.exe"=-


4.
I get an error message at final - "can't find C:\DOCUME~1\*\LOCALS~1\Temp\REGISTRY".
Does it mean all commands were not be executed ?

My Setup :

Question :
1. Exact CIS version & configuration:
2. Modules enabled & level. D+/HIPS, Autosandbox/BBlocker, Firewall, & AV:
3. Have U made any other changes to the default config? (egs here.):
4. Have U updated (without uninstall) from CIS 5:
5. Have U imported a config from a previous version of CIS:
6. OS version, SP, 32/64 bit, UAC setting, account type, & virtual machine used:
7. Other security/sandbox software a) currently installed b) installed since OS:

Answer :
1. 6.3.294583.2937, Firewall
2. Firewall only, HIPS=safe, Firewall=Safe
3. Uncheck : program auto updates, show desktop widget
Check : alerts verbose mode
4. No
5. No
6. Windows XP, SP3, 32bit, admin & limited, No virtual machine was used.
7. a) Avira Free Antivirus 13.0.0.4042 2013/08/30
b) No

I run “CIS+Removal+Tool+2013.bat” in safe mode after using the built-in CIS uninstaller in normal mode.

And, I download “CIS+Removal+Tool+2013.bat” from …

https://server.backup.comodo.com/json/direct/default/CIS+Removal+Tool+2013.bat?key=515acba7-7208-4fc3-9b54-eb5d079de7d1

Filename : CIS+Removal+Tool+2013.bat
     MD5 : bc9d2fbf0955842aac3e4f79bc2c80cb
    SHA1 : cb5c939796665f58c95493cda1ef7eea4f22432f
   CRC32 : d8d1b2a1

[attachment deleted by admin]

I’m sorry, but only bug reports for CIS are processed here. I will move this to a more appropriate section of the forum, where hopefully someone will be able to assist you with the .bat file.

Thanks.