Prikladam preklad poslednej verzie CIS v4,1. Staci nakopirovat do priecinka C:/Program Files/COMODO/COMODO Internet Security/Translations, v GUI ist pod Viac > Nastavenia > Jazyk a vybrat Slovencinu.
[attachment deleted by admin]
Prikladam preklad poslednej verzie CIS v4,1. Staci nakopirovat do priecinka C:/Program Files/COMODO/COMODO Internet Security/Translations, v GUI ist pod Viac > Nastavenia > Jazyk a vybrat Slovencinu.
[attachment deleted by admin]
Ak najdete nejake chyby, napiste ich sem
v prvom rade podakovanie za preklad :-TU dobra praca. co sa tyka prekladu, v slovencine mi nesedi pojem Sken, skenovať, skener ak sa to tyka bezpecnostnych aplikacii (AV, firewall…). skor by som pouzil Kontrola, kontrolovať… ale to je vec nazorov
a toto je neprelozene
Sa muselo nejako prehliadnut i ked neviem ako, kedze vsetko, co prelozim, ide na kontrolu, si to asi chalani v COMODO tiez nevsimli, stane sa
Momentalne sa projektu venujem sporadicky, kedze nemam cas kvoli pracovnej vytazenosti. Ak by sa vsak nasiel niekto, kto by chcel prispiet, COMODO tim sa potesi
Ak si vyťažený, ja by som mohol pokračovať v sk lokalizácii, mám skúsenosti s prekladmi, prekladal som podobnú suitu Kaspersky Internet Security dlhé roky, ale som prešiel na Comodo, nejako Kaspersky začal zle pracovať… Comodo prekladám od znovu, už mám 60% (aby som vedel čo všetko tam je, tvoj preklad nepoužívam, priamo z en). Oficiálne prekladám viac programov, napr Opera, CCleaner (všetko od Piriform), uTorrent, Revo unistaller a iné… Do týždňa by som bol schopný comodo doprekladať a otestovať…
môžeš mi napísať na email: lumir@stonline.sk
Pokiaľ dobre vidím CIS v5 už má tiež slovenský preklad i keď nie všade 100 % ný.
Dakujem pani, pomoc je vzdy vitana Vas zaujem dam vediet COMODO timu a vratim sa k vam prostrednictvom PM alebo tohto fora