Slovak translation for v4,1 ready / Slovencina pre verziu v4,1 pripravena

Prikladam preklad poslednej verzie CIS v4,1. Staci nakopirovat do priecinka C:/Program Files/COMODO/COMODO Internet Security/Translations, v GUI ist pod Viac > Nastavenia > Jazyk a vybrat Slovencinu. :slight_smile:

[attachment deleted by admin]

Ak najdete nejake chyby, napiste ich sem :slight_smile:

v prvom rade podakovanie za preklad :-TU dobra praca. co sa tyka prekladu, v slovencine mi nesedi pojem Sken, skenovať, skener ak sa to tyka bezpecnostnych aplikacii (AV, firewall…). skor by som pouzil Kontrola, kontrolovať… ale to je vec nazorov :wink:
a toto je neprelozene

http://a.imageshack.us/img841/5751/comodo.jpg

Sa muselo nejako prehliadnut i ked neviem ako, kedze vsetko, co prelozim, ide na kontrolu, si to asi chalani v COMODO tiez nevsimli, stane sa :slight_smile:

Momentalne sa projektu venujem sporadicky, kedze nemam cas kvoli pracovnej vytazenosti. Ak by sa vsak nasiel niekto, kto by chcel prispiet, COMODO tim sa potesi :slight_smile:

Ak si vyťažený, ja by som mohol pokračovať v sk lokalizácii, mám skúsenosti s prekladmi, prekladal som podobnú suitu Kaspersky Internet Security dlhé roky, ale som prešiel na Comodo, nejako Kaspersky začal zle pracovať… Comodo prekladám od znovu, už mám 60% (aby som vedel čo všetko tam je, tvoj preklad nepoužívam, priamo z en). Oficiálne prekladám viac programov, napr Opera, CCleaner (všetko od Piriform), uTorrent, Revo unistaller a iné… Do týždňa by som bol schopný comodo doprekladať a otestovať…
môžeš mi napísať na email: lumir@stonline.sk

Pokiaľ dobre vidím CIS v5 už má tiež slovenský preklad i keď nie všade 100 % ný.

Dakujem pani, pomoc je vzdy vitana :slight_smile: Vas zaujem dam vediet COMODO timu a vratim sa k vam prostrednictvom PM alebo tohto fora :slight_smile: