Buna ziua.
Am si eu o problema cu setarile pe care ar trebui sa le fac ca sa imi functioneze searchul la strongdc++.
Deci am pus strongdc++ la trusted application,la stealth ports wizard am setat la optiunea din mijloc,si cu toate astea nu imi functioneaza searchul din strongdc++, doar daca il setez la connection sa fie pe firewalled(worst case).
Daca ma puteti sfatui ■■■ sa setez CIS ca sa imi functioneze fara sa mai fie nevoie sa il tin pe firewalled deoarece merge foarte greu cu optiunea asta.
Va multumes anticipat.
Cea mai frecventa cauza a acestei probleme e searchul pe activ in loc de pasiv. Cei care au ori un router(cutie) fie de la providerul de net fie si-au luat ei, ori au firewall, ori au amandoua, trebuie sa seteze search-ul pe pasiv(firewalled). Optiunea se poate gasi la settings - connection. Teoretic searchul poate fi lasat pe activ forwardand portul UDP afisat in setari la router si setand permisiile de firewall din Comodo pentru StrongDC++ la Trusted Application in loc de Outbound. Ele se gasesc in Network Policy.
Deci fa aceasta setare in Comodo si ar trebui sa mearga. Daca tot nu merge, in cazul in care ai router, trebuie sa faci forward la portul UDP mentionat. Mi se pare ca exista si o optiune sa isi obtina IP-ul de net de pe un link. Activeaz-o.