SOLVED
Καλημέρα! (:KWL)
Τις τελευταίες μέρες, έχω πρόβλημα συνεργασίας του comodo firewall με τον azureus (τελευταίες εκδόσεις). (Το σύστημά μου είναι xp sp2, celeron 800, 384MB μνήμη).
Δεν ξέρω αν το traffic filtering του είναι τόσο απαιτητικό, ή αν έχει κάποιο conflict σ’ εμένα, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το cpf.exe και κάποιες ελάχιστες φορές το cmdagent.exe κολλάνε στο 100% και δεν ξεκολλάνε ακόμα κι όταν κατεβάσω απ’ τη μνήμη τον azureus. H μοναδική λύση είναι να αποσυνδεθώ, να κατεβάσω απ’ τη μνήμη azureus και firewall και μετά να ξαναφορτώσω τον firewall και να ξανασυνδεθώ.
Με τον windows firewall και τον azureus φορτωμένους, η cpu είναι μόνο 70%!
Η μόνη λύση που βρήκα είναι η προσωρινή αντικατάσταση του comodo firewall μ’ αυτόν των windows, όταν τρέχει ο azureus (βασικά overnight κι όταν δεν χρησιμοποιείται ο Η/Υ).
Χρησιμοποιεί κανείς comodo firewall μαζί με azureus; (τελευταίες εκδόσεις). Εμπειρία; Εντυπώσεις;
SORRY παιδιά! Δεν το είχα δει νωρίτερα! ???
Απλώς χρειαζόταν, να απενεργοποιήσω 1) το logging και 2) το DLL injection check.
Τώρα τρέχει μια χαρά! (:CLP)
Elf, συγγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα, αλλά είχα ελάχιστο ελέυθερο χρόνο και δεν έμπαινα στο φόρουμ. :-[
Αντί αυτού μπορείς να επιλέξεις το azureus στον “επόπτη εφαρμογών” και να ενεργοποιήσεις το “παράλειψη τψν ανεπτυγμένων ελέγχων ασφαλείας”. 
THANKS Παναγιώτη!!! :Beer
Θα το δοκιμάσω!
Elf μολις είδα πως έχεις μονο 384mb ram. Αντί του azureus θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιήσεις το utorrent 1.6. Θα το βρεις εδώ http://www.filehippo.com/download_utorrent/tech/?1258.
Αν θελεις να μπλοκάρεις και διάφορα IP κατέβασε και το Blocklist Manager ώστε να φτιάχνεις και να ενημερώνεις το IPfilter του uttorent. http://www.bluetack.co.uk/forums/index.php?act=dscript&CODE=showdetails&f_id=2
Η αλήθεια είναι, πως ήμουν μέγας fan του μtorrent, μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο με την riaa! (:AGY)
Πάντως, προς ώρας (μετά την απενεργοποίηση logging και dll injection checking), η cpu μου (celeron 800), κινείται μεταξύ 40 και 60% (όταν τρέχει ο βάτραχος). Αν απενεργοποιήσει κανείς (στον βάτραχο) και τα vuze, πέφτει ακόμη χαμηλότερα, αλλά δεν είναι ανάγκη (εκτός κι αν έχει ακόμα παλιότερη cpu, απ’ τη δική μου). ;D
Να σου πω την αλήθεια, (επειδή το safepeer, ποτέ δε μου δούλεψε), χρησιμοποιώ τον peer guardian (που μου χρησιμεύει και όποτε τρέχω το μουλάρι μου).
Βέβαια, έχει το μειονέκτημα, επειδή έχει global settings, μπλοκάρει όλη την κίνηση (ακόμα κι αν μπεις με browser να σερφάρεις).