Problem z dostępem do pamięci

Witam. Nie wiem czy dobry dział więc proszę o rozwagę.
Korzystam z Comodo Firewall i mam pewien problem z Defens+. Polega on na tym, że Comodo blokuje ciągle pewną aplikację. Wygląda to tak:

Dodawałem ten program do zaufanych, szperałem w opcjach D+ ale nic nie pomogło i problem występuje nadal. Ktoś pisał już o podobnym problemie ale miał chyba inną wersję Comodo. Także dalej nie wiem co z tym zrobić, jest to uciążliwe ponieważ trudno znaleźć jakąś inną zablokowaną aplikacje. Ponieważ ciągle wyskakują takie komunikaty jak na ss.

pisze z pamieci

Jesli nie chcesz tych ostrzezen w defense to napiszcie ci na przykladzie setpointa z logitecha ktory ingerowal w cisa(pamiec)i tez byly setki ostrzezen. defense+/zasady bez… komp/w regulach def+ szukasz celu w tym przypadku cis/zaznaczasz edytuj/uzyj wlasnej reguly/dostosuj /1)pojawia sie okno z roznym rodzajem dostepow"1"( w moim przypadku byl to dostep do pamieci "miedzyprocesorowy dostep do pamieci"w modyfikacji dodałem dozwolona aplikacje .

“1” tam masz dwie zakladki chyba i w drugiej tez dodaj ten manager do wyjatkow.u mnie działa na spoincie

Powinno podziałać … ja też tak robiłem ale z RealPlayer’em … tez ciągle info o dostęp do pamięci …

wklepałem to co napisali … no i nie ma problema :wink: