Pozdravljeni uporabniki Comodo produktov

Dobrodošli!

Na tem delu foruma se bo bralo in pisalo v slovenskem jeziku. Prosim postavite vprašanja in odgovore glede vseh Comodo produktov.

Lep pozdrav,
Emil

Kaj menite o CIS v4?

Ali je potrebno dodati kakšen program, ki je pogost na našem področju, da ga vključijo med varne programe?

Sicer je lepo videt v slovenščini delček comodo foruma, sam zgleda da ljudje (še) ne vedo da to obstaja, jaz sem najdu čist mimogrede k sem mal na slepo šel po forumu. :slight_smile:

Iz katerega dela Slovenije pa si Emil (če ni skrivnost)? :))

Zdaj nekaj časa nisem bil nič na Comodo forumu in sem še mal slabo informiran, a Comodo Firewall je zdaj dokončno discontinued al kaj? Ker kar naenkrat mi je vrgu moj star CPF sporočilo da ima update in mi odprl internetno stran s katere sem lahko potegnu cfw_installer_x86. Pa iz nekega razloga se zadeva mi noče do konca inštalirat, installer vsakič na koncu naredi ‘‘roll back’’ in pove da se je install zaključil predčasno zaradi napake…

Potem pa sem mal pregledal forum in opazil da je CPF forum sedaj med ‘‘Discontinued Products’’. Verjetno se da usaj inštalirat samo firewall z installerjem od CIS? Ker pač antivirusni že imam, firewall mi je pa resnično od vseh COMODO-jev najboljši, tudi v primerjavi z plačljivimi, pa še zastojn je. :slight_smile:

Slovenski programi ki bi jih CIS lahko vključili med varne programe (drgač ne vem če se ti programi sploh kaj povežejo na internet):

ASP32 - Slovar
Birokrat - poslovni program pogosto uporabljen v Sloveniji
TIS - slovenski telefonski imenik

Drugih ne poznam, usaj ne da bi bili prav slovenski.

Lp

Zdravo,

Malo pozno a mogoče ni nikoli prepozno.

Instal CIS vključuje tudi Firewall + Antivirus, kjer lahko izbereš med namestitivijo ali želiš FW ali oboje ali samo AV. Verjetno si pa to že ugotovil.

Ja CIS je v novi verziji 5. Dosti bolj sodoben deluje, čeprav je kar nekaj zmenšnjav s temi imeni. Drugač pa itak, dober program, škoda premalo znan v SLO.

Lp
Emil

sem pa iz Mb, trenutno pa živim v LJ

Se strinjam, zelo dober program, pa še zastojn. Hvala za odgovor Emil, četudi malce pozno, je fajn videt da je nekdo prisoten in aktiven tudi na Slovenskem Comodo forumu. Če ne drugega že zato da upravičimo njegov obstoj. :slight_smile:

Aja pa drugač jaz sem tudi z Ljubljane… ^^

To, da je celoten Internet Security zastonj, pove dovolj o dobrem namenu Melih-a in drugih iz Comoda. En komleten program in to zastonj. Sicer ponujam CIS Pro verzijo za 39 € preko podjetja, a težko razložim prednosti tega programa, ki pa so očitne.

Lep pozdrav,

Emil

Bolj kot berem tole stran, manj vem, kje lahko najdem program, o katerem govorite. Lahko kdo pomaga? Hvala.