Powitanie i pytanie

Witam serdecznie :slight_smile:
Nie bardzo jestem zorientowany, jak się tutaj poruszać. Tłumacz Google (translator Google) jest dla mnie bardzo trudny do zrozumienia. A właśnie przy jego pomocy próbuję się tutaj poruszać.
W internecie siedzę bardzo krótko i niewiele wiem. Chciałem dowiedzieć się kilku rzeczy na temat COMODO, ale jeżeli moje pisanie zostanie przetłumaczone w taki sposób jak Wasze, to raczej nie ma sensu, żebym czegoś się tutaj dowiedział.
Wyczułem w przeczytanych tekstach sympatyczna atmosferę :slight_smile: , ale to nie wystarczy do prowadzenia dyskusji.
Jeżeli ktoś odpowie na moje słowa po polsku - będę bardzo wdzięczny. (Polska, Polen, Polisch, Polonia)
Tymczasem życzę Wszystkim sympatykom COMODO wielu radości w Nowym 2017 Roku :slight_smile: <3 <3 <3

Witaj,
są tutaj ludzie, których ojczystym językiem jest polski.
Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. :slight_smile:

Witaj Morphius :smiley:
Bardzo się cieszę z Twojej odpowiedzi. Sporo się namęczyłem, żeby ten tekst wpisać. Teraz - być może - pomęczę się, żeby go wysłać. Potrzebuję trochę czasu, żeby się temu przyjrzeć i nabyć ogłady. Gdyby to było możliwe, to czy mógłbyś do mnie wysłać bezpośrednia wiadomość e-mail, żebym mógł odpowiedzieć bezpośrednio ze skrzynki pocztowej? Trudno mi się tutaj zorientować w tych obcojęzycznych poleceniach a - jak wspomniałem - tłumacz Google… działa, jak działa.
(Przepraszam, ale nie mogę wpisać “a” z haczykiem. “Alt” + “a” nie działa.)

Życzę Tobie i Wszystkim “comodowiczom” pogody ducha w nadchodzacym roku.

Remvirus ==> Morphiusz
Ok. znalazłem. Reszta na priv.