O&O Clevercache ve Comodo

Sisteme O&O Clevercache yükledim fakat Comodo Savunma+ ekranında sürekli olarak artan bir bellek erişimi engellemesi sözkonusu.Clevercache güvenilir işlemler listesinde bulunmasına rağmen neden bellek erişimi izni verilmiyor ve eğer varsa bu sorunu nasıl çözebilirim.

[attachment deleted by admin]

Merhaba zerkalo,

O&O CleverCache 7 Professional Edition 7.1.2737 sürümünü kurup test ettim.Herhangi bir kısıtlama ya da engelleme ile karşılaşmadım. Yazılımı yasal kullanmıyorsanız bu durum oluşabilir.Ayrıca Comodo’nun eski bir sürümünü kullanmaktasınız.Varolan sürümü kaldırıp http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe yeni sürümünü kurmanızı öneririm.

Clevercache’ i kampanya kapsamında verilen lisansla kullanıyorum. Yeni sürüm Comodo’yu daha önce kurdum fakat kullanıcı dostu bir arayüze sahip olmadığını düşündüğüm için tekrar eski sürüme döndüm.

‘Savunma+ > Savunma+ Kuralları > COMODO İnternet Güvenliği >> Özel ilke >> Koruma Ayarları >> İşlemler Arası Bellek Erişimi >> Değiştir >> Ekle’ ile engellenen uygulamayı listeye ekleyin.

Yönlendirmeniz işe yaradı.İlginize teşekkür ederim. :slight_smile: