Mihin loppuivat Comodon Suomenkielen Käännökset ?

Olin iloinen silloin kun COMODO julkaistiin myös Suomen kielellä.
Nyt on Suomi laskettu niin vähäpätöiseksi että sitä ei enää ole ja asetukset ovat kielitaidottomalle vähän hankala hallita.
Löytyykö ketään jolla olisi resursseja ohjelman kääntämiseksi :frowning: >:(

Suomenkielinen COMODO CIS katosi sen takia kun kukaan kääntäjistä ei sitä enää ylläpitänyt eli kääntänyt uusia kohtia suomeksi.

Moi!

Miten pääsee mukaan auttamaan käännöksissä?

Itsellä on kaikki kotikoneet (yhteensä 22kpl) englanninkielisinä, mutta sisarusten ja sukulaisten sekä osa kavereiden koneista on suomenkielellä, samoin työssä systeemit on suomeksi. “joudun” tukemaan heitä tietokoneongelmissa aikas usein.

Olen mukana kääntämässä parissa muussakin softassa (Untangle /linux-pohjainen gatekeeper/firewall etc softa).

Voiko käännöstä tehdä offline modessa? Töistä en pääse suoraan internettiin ja surffaan oman minikoneen kautta mobiiliyhteydellä. Onneksi duunissa on välillä vähän hiljaista ja silloin on aikaa tehdä myös omia hommia.

-HandeX

//porinsavo-murre

Reggasin iha tätä vart.

Mult kyl löytyy tarvittava suamentaa tää mainio softa perseimmäl järjestelmäl, mut o pointtei mikse. Todnäk jokku täsmää aiempie lopettamissyihi …

  1. E saa mitää rahaa hommast, ees piänint: tiätty e oo paras, mutte nii kura ettei kantsi maksaa. Ja mullo menoiki.
  2. Suami o paska kiäli: ei kerro mitää vert englantii varsinki tiatokoneis, ei mitää varteeotettavaa hianout. Puhuisin täs maaski enkkuu jollei suamalaiste taito olis nii kehno.
  3. Eio mitää hyätyy suamentaa kovi mitää ku ees Suames et pärjää pelkäl suamel: suamalaiste enkku o siks huano ku melkee kaik o suamennettu ja asennevammaset ei opettele enneku o melkee liia myähäst.
  4. COMODO ei hyväksy ees OSX:sää: pelkästää Window$ käy nii muuril ku keskusmanageril ja muullekki toiminnal. Pelkästää se pääsaitti käyttää Linuxii. Vastuutont ja korruptiota ruakkivaa. Window$-only = ei tukea, kute käännöksii.

Pyydän: älkää kyseealaistako mu selityksii, e oo saanu montaa tumpeloo käsittämää. Tiiän tarkallee mitä puhun hualimat mitä vähäpätöne kansa aattelee.

Nyt on ajantasainen käännös tehty. Viikko siihen meni mutta valmiiksi tuli. Jahka lisäävät sen dll-tiedostoksi mukaan.
Ei oo pakko käyttää jos on jonkun mielestä huonosti tehty.
Mun mielestä mainio softa ilmaiseksi. Hakkaa osan vastaavista kaupallisistakin. Kyllä ne jenkitkin joskus onnistuu :smiley:

Rautamiekalle:

Mielipiteet on sallittuja mutta tekstissä oli muutama tosi paha ristiriita.

Käänsin sen opensource-hengessä vaikka ei sitä olekkaan. Yksi opensourcen pääperiaatteita on, että jokainen pääsee käyttämään ohjelmiaan omalla äidinkielellään.
Toinen on että opensource on ilmaista. Ilmainen softa vaatii myös myös ilmaista työtä. Muuten se muuttuu M$:n kaltaiseksi. Ja tämä on M$:ssä ilmainen

Linux:in löytyy parempia varmistussoftia. Ei siinä kannata tällaisia käyttää.

Onko OSX vapaa? Ei todella. Sehän on M$:ää vielä kaupallisempi.

Tämä käännös siis uuteen Comodo Internet Securityyn? Suurkiitokset kääntäjälle, mutta mistähän käännöksen saisi ladattua ja kuinka se asennetaan?
Sorry aloittelijan tyhmät kysymykset.