Karantinada ki dosyayı comodoya göndermek

Comodo taşınabilir hdd içinde ki bazı dosyaları karantinaya aldı açıkçası güvenilir olduklarına inanmıyorum ama bazı basit programlar bunlar. Öyleki lise öğretmeninin okuldaki öğretmenler için tasarladı ufak tefek programlar. Bunun ciddi bir virüs olup olmadığını merak ediyorum. Yani burada kasıtlı bir bilgisayara sızma söz konusu olup olmadığını merak ediyorum. Karantinada bulunan dosyaları nasıl comodo firmasıyla paylaşabilirim ?

Buradaki: https://forums.comodo.com/turkce-turkish/karantinaya-alinan-dosyalari-geri-yuklemesilme-t112117.0.html
rehberi izleyerek dosyaları karantinadan çıkarın. Daha sona bir arşiv dosyası ile bana gönderin, ben gerekli yerlere iletirim.
Teşekkürler.

Bende merak ettim biz kendimiz program üzerinden gönderemiyormuyuz comodoyo gönderin diyor ama bende bulamadım nasıl gönderecegimizi

Merhaba aşağıdaki görüntüde gösterilmiştir.

http://i.hizliresim.com/pzJjnJ.gif

Her dosyayı gödermiyor başarısız diyor

Merhaba Sawgent,
Bazı dosyaların yapısı gereği veya anlık sunucu bağlantı hataları kaynaklı dosya gönderiminde başarısız hatası alınabilmektedir. Dosya analizleriniz için https://valkyrie.comodo.com adresini kullanabilirsiniz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Comodo Türkiye haberlerini ve kampanyalarımızı Facebook Comodo Türkiye ve Twitter https://twitter.com/ComodoTurk hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara