Invitatie la dialog!

As dori pe aceasta cale sa fac o invitatie la dialog tuturor celor care citesc aceste topic-uri (am vazut ca exista un topic citit si de 496 de ori dar suntem doar patru utilizatori care posteaza) pentru a putea sa comunicam mai bine in legatura cu produsele Comodo. Sunt convins ca fiecare care a intrat pe acest forum este un posibil utilizator de produs Comodo care poate a avut ceva intrebari sau nelamuriri. Singura cale de a afla este de a-si face un cont (nu cred ca dureaza mai mult de 30 secunde) si sa-si posteze intrebarea sau parerile. Ceea ce este important este sa deschidem un topic nou in cazul in care problema ce urmeaza a fi discutata nu are legatura cu topic-urile existente deja. Sunt convins ca doar postandu-ne parerile si intrebarile putem sa facem schimb de experienta intre informatiile ce le detinem si de ce nu, sa ne ajutam unii pe altii.

As dori sa precizez ca nu doresc sa fac reclama la Comodo ci sa scot in evidenta partile bune (pentru ca cei care citesc aceste randuri sa poata obtine informatii corecte in a alege un produs bun de securitate) si de ce nu, problemele care pot sa existe in produs pentru a le putea comunica staff-ului Comodo spre a fi remediate.

(CNY)

Ovidiu

Foarte buna initiativa. De apreciat ;D :wink:

Sper din tot sufletul ca si cei care citesc aceste randuri sa realizeze ca este in interesul lor si a altora care vor citi mai dearte sa participe efectiv si ei la schimbul de activ de informatii. Sunt convins ca sunt foarte multi utilizatori romani de Comodo care au cu siguranta multe nelamuriri pe care poate le-am putea rezolva impreuna si de ce nu, cu specialistii de la Comodo unde e cazuL.

Comodo are nevoie de toti utilizatorii, in special de cei care citesc! :wink:

(CNY)

As dori sa precizez ca nu doresc sa fac reclama la Comodo

■■■ aude ca esti pe forum / malware research deja si zice ca esti platit sa faci reclama (stiu din experienta)

(:AGY)

…si am uitat sa secific ca nu sunt angajat al Comodo. Am scris pe forumul principal undeva, ca daca gasesc o problema voi fi primul care o semnalez, si nu din critica ci ca sa fie rezolvata de cei in masura!

Cei care sunt angajati au logo cu comodo staff ;D

Adevarat ai grait. :smiley:
Si da, e adevarat, lumea imediat crede ca esti platit, desi nu e chiar asa.