Imagini CIS 2011

Aici puteti vedea cateva imagini cu CIS 2011 facute de Languy99: Comodo Internet Security 2011 ALPHA Preview - YouTube

Sunt foarte multe lucruri noi la aceasta versiunea incepand cu o interfata noua! :wink:

:comodo110:

Intradevar foarte frumos dar am si eu o intrebare,cand iese Beta-ul?

Multi au pus intrebarea si pe forumul general, dar pana acuma nu este nimic concret, doar “soon”… :slight_smile:

Am vazut filmuletul, arata bine in prezentare, interfata e mai simpla iar panoul de task-uri sau must-do din partea stanga e folositor. Asteptam sa iasa definitiv si sa-l testam, apoi urmand sa discutam mai in detaliu.

Am fost foarte curios de varianta 5.0.156985.1061 beta-CIS 2011 care se poate downloada de pe “devirusare.com"si am constat ca are mari probleme cu kernelul.Mentionez ca utilizez win7 x32.Nu a reusit sa faca update decat pana la 5%apoi dadea eroare ca nu se poate conecta.Din cate am vazut difera doar interfata grafica. E posibil ca sa functioneze si in safe mode(?)deoarece la versiunea 4.1.15 mie i-mi spunea ca interfata grafica nu permite acest lucru.Nu am reusit sa ma descurc deloc cu aceasta versiune deoarece dupa restart spunea” pregatire desktop" si acolo murea .In concluzie mai e de lucru la el iar pe mine m-a salvat punctul de restaurare executat la dezinstalarea lui 4.1.15…

EDIT: Link long gone