ΕΛΛHNIKA (υποστήριξη)

Αν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε καποια ερώτηση για τα προγράμματα Comodo (Antivirus, Firewall, κλπ.) μπορείτε να γράψετε σ’ αυτό το forum. ;D

Πριν από ένα μήνα περίπου είχα εγκαταστήσει το Comodo Firewall στον υπολογιστή μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Επειδή το βρήκα όμως λίγο “βαρύ”, δοκίμασα κι άλλα δωρεάν firewall. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι το comodo είναι το καλύτερο και προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά. Δυστυχώς όμως τώρα κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα:

“Error:- 1610 Τα δεδομένα για τις παραμέτρους αυτού του προϊόντος είναι κατεστραμμένα. Επικοινωνήστε με το προσωπικό υποστήριξης.”

Έσβησα από την registry και από τον σκληρό δίσκο ότι είχε σχέση με comodo αλλά και πάλι τα ίδια. Στο forum βρήκα ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν δόθηκε λύση.

Ελπίζω να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

(V)

Καλως όρισες στην οικογένεια comodo.
Δυστυχώς το πρόβλημα 1610 της εγκαταστασης παιδεύει πολλούς χρήστες (δεν οφείλεται στην comodo μα στην installshield).
Μα υπαρχουν δύο λύσεις:

  1. Εγκατέστησε την έκδοση beta, την έχω δοκιμάσει και είναι πολυ σταθερή.
    Comodo Firewall | Get Best Personal Firewall Software for $29.99 A Year

  2. Σου στέλνω συμπιεσμένα όλα τα αρχεία και όλες τις αλλαγές που γίνονται στο registry των windows. Κατί σαν υποχρεωτική εγκατασταση. Το έχω δοκιμάσει με έναν Ιταλό χρήστη τον “chry” και είχε αίσιο τέλος. (μα θα πρέπει να μου πεις αν χρησιμοποιείς ελληνικά ή αγγλικά windows)

σημείωση: καλύτερα να δημιουργείς νέο θέμα στο forum. Θα είναι πιο εύκολο για τους υπολοιπους να αναφέρουν και να λύσουν παρόμοια προβλήματα :wink:

  1. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση. Η έκδοση BETA πράγματι δουλεύει σωστά. :smiley: :smiley:
    Δυστυχώς (όπως και το περίμενα) δεν με αφήνει να κάνω update.

  2. Χρησιμοποιώ τα ελληνικά Windows. Ελπίζω να έχουμε και στην δικιά μου περίπτωση αίσιο τέλος.

  3. Έχεις δίκιο για την δημιουργία νέου θέματος. Συγγνώμη. Μπορώ να το αλλάξω εγώ ή χρειάζεται κάποιος moderator;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Αν η έκδοση beta δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, σου συνιστώ να μείνεις με αυτή. Η ενημέρωση δε λειτουργεί αλλά θα σε προειδοποιήσει όταν υπαρξει νέο update.

Όταν κυκλοφορήσει το CPF με το installer της comodo, όλοι θα πρέπει να απεγκαταστήσουμε την προηγούμενη έκδοση (με installer της installshield) και να εγκαταστήσουμε την καινούρια. Έπειτα θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά το update. :wink:

Ωραία. Θα περιμένω τη νέα έκδοση του CPF. (R)

https://forums.comodo.com/index.php/topic,980.0.html

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

Παρακαλώ να ανοίγετε καινουριο θέμα. Θα είναι πιο εύκολο για όλους να ελέγχουμε τα προβλήματα τις αποροιες και τις τυχόν απαντήσεις.

σημείωση: Ανοιξα ένα νεο θεμα εδώ
https://forums.comodo.com/index.php/topic,985.0.html