• Hangi Comodo güvenlik ürününü kullanıyorsunuz ? •

Hangi Comodo güvenlik ürününü kullanıyorsunuz ?

[b]Comodo Internet Security Premium: http://download.comodo.com/cis/download/installs/5005/standalone/cispremium_installer.exe
Comodo Antivirus: http://download.comodo.com/cis/download/installs/5005/standalone/cav_installer.exe

Comodo Internet Security Complete: http://download.comodo.com/cis/download/installs/5005/standalone/ciscomplete_installer.exe
Comodo Internet Security Pro: http://download.comodo.com/cis/download/installs/5005/standalone/cispro_installer.exe
Comodo Antivirus Advanced: http://download.comodo.com/cis/download/installs/5005/standalone/cavadvanced_installer.exe
GeekBuddy: 64 bit: http://download.comodo.com/lps4/lps-gb-vt-x64-web.exe - 32 bit: http://download.comodo.com/lps4/lps-gb-vt-x86-web.exe[/b]

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara

Uzun zamandır Comodo kullanıcısıyım. Her yazılımı denedim ve tecrübe ettim. Ancak şuanda Comodo Internet Security Premium (Ücretsiz) programını kullanıyorum.
Zaman zaman çeviri işlemleri ve test etmek için Comodo Cloud Antivirüs denedim ama sonunda yine CIS’e döndüm :slight_smile:

Android telefonumda Comodo Mobile Security kullanmıştım ancak mağaza dışından pek uygulama indirmediğim ve dikkatli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum, bu yüzden zaman zaman indirip deniyorum sadece.

Ayrıca Comodo Dragon kullanıyorum. Varsayılan eklentileri işime yaramadğından hepsini kaldırıyorum ve başka eklentilerim ile kullanıyorum :-\ Farkı bir tarayıcı kullanmak kendimi özel hissettiriyor hepsi bu 8)

Flaş belleğimde her zaman Comodo Cleaning Essentials bulunduruyorum.
Bende çevremde acemi bir geekbuddy sayılırım :smiley: Arkadaşlarımın zararlı yazılım, enfeksiyon problemlerini ve genel bilgisayar sorunlarını çözmemle tanınıyorum. Onlara da Comodo ürünlerini tavsiye ediyorum. :-TU

Merhaba Yigido,
Başta değerli paylaşımların olmak üzere, Comodo Forum geneline yapmış olduğun katkılardan ve Comodo ürünlerine yüksek seviyede göstermiş olduğun ilginden dolayı çok teşekkür ederiz.

Fahri GeekBuddy üyesisin zaten… :smiley: :P0l

Katkıların ve ilgin için tekrar teşekkür ederiz. :-TU

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara

Teşekkürler SARTEK, bunları sizden duymak sevindirici :smiley: :love: :BNC

Comodo İnternet Security Kullanıcısıyım. Sizinle tanışmam, kardeşlerimin virüs müptelası makineyi can çekişirken bana teslim edip temizleme esnasında kullanılamaz hale gelmesi ve format atmak cılgınlıgından kurtarmak için arayış içerisinde olduğum neden bir Türk üretipte bizi bu dertten kurtarmamış dedikten sonra gurbette büyük işler başarmış, Melih Bey ve güvenlik sirketi ile ilgili bilgi toplarken resmi sitesinde ve arama motorları vasıtasıyla sıradan (ev kullanıcıları ve bireyler için) firewall’la başlayıp antivirüs(sandbox) teknolojisinin varlığını öğrenmemle kullanmaya başlayıp sevmem ve huzurlu vakit geçirip işlerimle ilgilenmeme kadar geçen sürede saygıyı ön planda tuttuğum nadir bir güvenlik firmasıdır. Belki devleri koruduğu kadar bireyleri de devler kadar koruyan hassas ve gerçekçi(sendbox) uygulamasıyla nadirliğini en cok hissettirmiştir.

(not: sendbox’ı anlamak ayrı bir yana kullandığım güvendiğim ücretli ve ücretsiz yazlımları daha dikkatli ve arka planda neler yaptığını öğreten gösteren ve suçun tanımını bulmak için bize öğreten bir uygulama.)

Teşekkürler Melih Bey! Teşekkürler Comodo Çalışanları! Sizinle Birlikte Daha İyi Bir Geleceğe, Güvenle :slight_smile:

Merhaba Turkoman,
İlginiz için çok teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir. Yardıma ihtiyacınız olduğunda GeekBuddy programınız veya 0 850 202 55 05 GeekBuddy Teknik Destek Hattı üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz. Comodo Türkiye haberlerini ve kampanyalarımızı Facebook Comodo Türkiye, Twitter https://twitter.com/ComodoTurk hesaplarımızdan ve Comodo Forum https://forums.comodo.com/turkce-turkish-b31.0 adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Team Leader
GeekBuddy Support