Download Accelerator Plus 10

Merhaba.

Comodo Internet Security Complete 7 kullanıyorum.

Download Accelerator Plus 'ı kurdum herhangi bir hata mesajı almadım. Fakat ilk açılıştan sonra DAP kendini kapattı ve bir daha açılmamaya başladı. Ertesi gün tekrar çalıştırmak istediğimde böyle bir hata mesajı vermeye başladı.

For security purposes, this program will not run while system debuggers are active. Please remove or disable the system debugger before trying to run this program again.

Comodo ayarlarından Davranış Engelleyici Hariç Tutulanlar kısmında C:\Program Files (x86)\DAP* klasörünü ve ek olarak Alt Süreçleri Hariç Tut seçeneğini de aktif ettim. Bu uyarı artık görünmüyor ve program arayüzü yükleniyor ama Windows süreç işleyici ikinci bir pencere açarak programın durdurulacağı uyarısını verdikten bir süre sonra program kendini tekrar kapatıyor.

Windows 8 Update 1 x64 Pro kullanıyorum ve bu ikinci temiz kurulumum ve her ikisinde de aynı durum söz konusu oldu.

Vmware altında denediğimde comodo öncesi çalışan program comodo yüklendikten sonra çalışmamaya başladı.

DAP destek grubuna konu ile ilgili mesaj attım. Bakalım dönüş olacak mı ? Bu arada siz değerli arkadaşlarımında bu ve bu gibi durumlar ile ilgili ne gibi görüşleri var diye burada bir başlık açmayı uygun gördüm.

Saygılar :wink:

Verdiği hata mesajı “Güvenlik nedeniyle, sistem debuggerlar aktif halde iken bu program çalışmayacaktır. Programı çalıştırmadan önce, sistem debugger’ı silin ve ya devre-dışı bırakın” anlamına geliyor.

Bu hatayı CIS mi veriyor ? Konuya pek hakim değilim ancak merak ettim :slight_smile: Belki Sistem debugger kapatp deneyin o zaman düzelebilir.

Merhaba yigido :slight_smile:

Evet maalesef bazı programlar tersine mühendislik ile kırılmalara karşı bu tür hata mesajları verebiliyor. Comodo Oto-Sandbox özelliği bir debugger özelliği gösteriyor olmalı ki korumalı program hata veriyor. Dediğim gibi Hips de dahil tüm Comodo özelliklerini kapattığım zaman bu mesaj çıkmıyor ama program çalışırken ikinci bir pencere açılarak program sonlandırılacak uyarısı veriyor ve kapanıyor.

Yigido mümkünse sistemine bu programı kurup aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını benimle paylaşır mısın?

http://www.speedbit.com/

Saygılar.

Merhaba,

Evet kurup denedim ve programı CIS’ten soyutladım. Ağ üzerinden izin verdim. HIPS ve Davranış Engelleyici için hariç tutulanlara ekledim ancak program açılır açılmaz kapanıyor. Ancak şöyle ir durum da var. Ben CIS’ten çıkış yapıp tamamen kapattım ve program yine çalışmadı :smiley: Belkide problem DAP’ın ta kendisi ???

Saygılar

Merhaba yigido :slight_smile:

Zahmet edip kurduğun ve denediğin için teşekkür ederim.

Vmware üzerinde comodo olmadan çalışıyor fakat comodo kurulduktan sonra program böyle bir tepki veriyor. Vmware denemesi yaptığım için sistemimden comodo 'yu kaldırıp tekrar denemek istemiyorum. Çok elzem bir program değil benim için zira internet download manager kullanıyorum.

Bakalım DAP destek ekibi ne diyecek aslında sorunu asıl onların çözmesi gerekiyor bence. Saygılar.

Merhaba,

Free Download Manager’da kullanabilirsiniz. Eğer lisansınız varsa IDM en iyisidir tabi :wink:

İyi günler, güvenli günler…