De ce Comodo Internet Security Premium este superior

Alaturat aveti link-ul cu filmuletul in care Melih, C.E.O. Comodo prezinta intr-un mod foarte simplu si familiar ceea ce face ca CIS Premium sa fie superior in raport cu alte produse clasice AV si protectia reala pe care acest produs o ofera: What Makes Comodo’s Technology Superior? - Comodo Blogs

Mesajul original il puteti citi aici: https://forums.comodo.com/general-discussion-off-topic-anything-and-everything/why-cis-premium-is-superior-t57616.0.html;msg404696#msg404696

Este un film interesant in care se explica foarte clar de ce comodo e mai bun. Am sa il arat prietenilor impreuna cu testul dintre CIS si KIS. Frumos exemplul cu ciocanitul la usa si legatul la ochi.

Comparatia facuta de Melih mi se pare foarte reusita si sugestiva pentru a intelege procesele din CIS. :-TU

:-TU
Da.

Folosesc COMODO (nu numai o singura varianta am incercat) de mai bine de un an, pot spune ca sunt FOARTE MULTUMIT si sunt in siguranta.
Azi am instalat Comodo Internet Security Premium… :-TU

Confruntare directa intre CIS 5 si NIS 2011,se pare ca Comodo si-a facut treaba perfect,conform celor de la Av.Test.org

[attachment deleted by admin]