comodofirewall verwijderen [Opgelost]

ik heb denk ik een groot probleem, ik heb dus comodo proberen te verwijderen, met configuratiescherm, maar het blijkt dus dat ik dus eerst de firewall uit had moeten zetten, wat niet gebeurd is, ik heb inmiddels heel veel weggegooid van comodo, ook de registerysleutels, maar het beveiligingscentrum blijft zeggen dat er een comodofirewall op mijn computer is, ook als ik comodo weer wil installeren geeft deze aan dat er al één comodofirewall op mijn computer draait, als ik services.msc intik krijg ik de Comodo firewal pro application agent te zien, die heb ik dus nu uitgeschakeld, ik kan niets meer van comodo vinden, maar toch draai er een comodfirewall op mijn computer, ik weet niet meer wat te doen

kijk toch nog eens in je register aub

ga naar start → uitvoeren
dan typ je ‘regedit’

dan open je HKEY_LOKAL_MACHINE → Software

kijk eens of daar iets over comodo of comodogroup of zoiets bijstaat?

trouwens welkom op het forum :wink:

probeem opgelost, ik heb dit gevonden op één van julie andere sites, 1. At the command line of windows XP “Start” ->“Run” enter the command “CMD.EXE” and press Enter.
2. At the new window (Command Prompt window), type “NET STOP WINMGMT /Y” and press Enter. Then type “exit” end press Enter again.
3. Then go at the folder C:\windows\system32\wbem and delete the folder “Repository”.
4. Reboot windows. The folder will be recreated by the Security Center and will display the correct information, maar ik vindt wel dat dit niet de weg moet zijn om comodo van je computer af te krijgen, of zet het er al bijvoorbaat bij als je comodo op je computer zet.

Topic gesloten

Reden : opgelost

Xan