Comodo Time Machine - [konfiguracja]

Witam
Chciałbym ten program tak skonfigurować, aby za każdym razem, kiedy komputer (konto) usera zostanie zresetowany wszystkie pobrane, stworzone pliki, czy katalogi zostały usunięte. Wiem, że coś takiego da się zrobić tylko nie wiem, jak.
Czy ktoś mógłby mi pomóc ?
Z góry dziękuję.

Witaj,

okno główne CTM–>Scheduled Tasks–>“Add a Scheduled Restore Task”.

W Schedule restore zaznaczasz “Restore system at start-up”.
Następnie wybierasz sobie do jakiego momentu ma przywrócić system - najlepiej zrobić sobie wcześniej taki “czysty” snapshot i właśnie go tam ustawić.

Warto też w ustawieniach (Settings) odznaczyć (w karcie Advanced) “Always take a snapshot of the current system before restoring the system”. Spowoduje to, że CTM nie będzie wykonywał migawki przy każdym przywróceniu - trochę by się tego z czasem nazbierało…