Comodo takes the items appear in the interface configurations

Hello, I’m here to report a bug in the interface of CIS 7.0.313494.4115, where it appears to delay the option “Advanced Tasks” tab “Tasks”.

Format Correct
Version CIS

  1. Comodo Internet Security Premium Proactive / Sandbox / Defese + Mode Safe / Behavior Blocker Default

  2. Windows 8.1 PRO 32 bits Intel Dual Core E2160 1.80Ghz, 2GB RAM DDR2, 160GB HD

  3. An error occurs in the configuration tab of the CIS 7, where it takes a few interface items appear, Just open the Comodo form correctly.

  4. I saw the error in the interface, where the option advanced tasks on the second tab of the program late.

  5. I hope the CIS, and open more quickly That this error were corrected interface, Making it take less time to appear.

  6. Screenshots of the problem listed below.

See if the format of the report is correct now.
Thank You.

Fábio Trentino

[attachment deleted by admin]

Vídeo - - YouTube

Thank you very much for your issue report.

We would very much appreciate it if you would be kind enough to edit your report to put it in the standard format and add any additional information requested, as this will make it much easier for the developers to diagnose and fix the problem.

The reasons we need all the information in the format, though they may not seem directly relevant to the issue are explained here.

If you are able to do this we will forward this post to the format verified board, where it is more likely to get looked at by developers. You can find assistance using red links in the format and here. If you need further help please ask a mod. If you do not add the information after a day or two we will forward this post to the non-format board. If this happens we will tell you how to rectify this if you wish to.

In the current process we will normally leave it up to you whether you want to make a report in standard format or not. However we may remind you if we think a bug of particular importance.

Many thanks again

Mouse

Just to check you are saying there is a delay every time you try to open the Advanced Tasks pane, is that correct? How many seconds is the delay?

If so I’m afraid this will need a bug report in full format, as it’s a performance issue really, though it affects the GUI. You’ll also need to append a screenshot of your Watch Activity process list, at the point the delay is occurring.

Without the info in a full bug report it’s very unlikely the cause of this can be traced, as it will be needed to replicate the issue. For example this does not happen on my machine!

Best wishes

Mouse

PM reminder sent

Thanks very much for your issue report, which is much appreciated.

We have moved it to the non-format bugs board for the moment, because it is not in the standard format or too much of the information we normally need to replicate a problem and fix it is still missing.

We realize some people may not have the time to do an issue report in standard format, and therefore offer the option of a non-format report instead. But the problem is much more likely to be fixed promptly if you edit your first post to create an issue report which reflects the guidance in the Standard Format topic. (You can copy and paste the format from this topic). The reasons we ask for the information we do are given in this post.

You can get your report moved to the format verified issues board simply by ensuring that it reflects the guidance in the standard format topic, and PM’ing a mod who is active on the bug board.

Best wishes

Mouse

Can you please check and see if this is fixed with the newest version (version 6.2.282872.2847)? Please let us know whether it is fixed or you are still experiencing the problem.

Also, note that all bug reports in the Non-Format section of the forum, which is where this report currently is, are not looked at by the devs. Thus, if the bug you were experiencing is still not fixed please edit your first post so that it is in the correct format (found here, with all required attachments, so I can forward this to the devs and get this problem fixed.

Thank you. PM sent.

Can you please check and see if this is fixed with the newest version (version 6.3.294583.2937)? Please let us know whether it is fixed or you are still experiencing the problem.

Also, note that all bug reports in the Non-Format section of the forum, which is where this report currently is, are mainly not looked at by the devs. Thus, if the bug you were experiencing is still not fixed please edit your first post so that it is in the correct format (found here, with all required attachments), so I can forward this to the devs and get this problem fixed.

Thank you.

PM sent.

Can you please check and see if this is fixed with the newest version (7.0.313494.4115)? Please respond to this topic letting us know whether it is fixed or if you are still experiencing the problem.

Also, note that all bug reports in the Non-Format section of the forum, which is where this report currently is, are mainly not looked at by the devs. Thus, if the bug you were experiencing is still not fixed please edit your first post so that it is in the correct format (found here, with all required attachments), so I can forward this to the devs and get this problem fixed.

Thank you.

PM sent.

Hello Comodo Team, the bug still occurs in version Comodo 7.0.313494.4115 … what should I do to change the topic here?

The topic has been changed, it’s alright moderators?

Fábio Trentino

I’m sorry, but bug reports which are not in the format provided here cannot be forwarded to the devs for investigation. Please edit your first post so that it is in that format. Just copy and paste the code. Then replace the question marks with your responses.

Let me know when you have completed this or you have questions. I am absolutely willing to help.

Thanks.

I’m sorry, but as this has been in the Incomplete section for more than a single period I must now move this to Resolved. If you are still experiencing this issue, please create a properly formatted bug report, with all required information, so that this can be forwarded to the devs.

Thank you.