Comodo System Cleaner - merevlemez és registry tiszításához

A Comodo System Cleaner korábban csak registry takarítónak indult projekt volt, mára azonban kinőtte magát egy komplett merevlmezt is kiválóan tisztító csomaggá. A legtöbb helyet a felesleges napló és átmeneti fájlok törlésével tudja megszerezni, de érdemes odafigyelni, hogy mit NE töröljön a program (pl. néhány süti adott oldalakhoz, melyek a kényelmet szolgálják; űrlap adatok automatikus belépéshez; stb.). A felesleges registry bejegyzések megtalálásával már hasznosabbnak ítélhető, mint a népszerű CCleaner, próbáljátok ki, INGYENES!

Innen leszedhető a program: Comodo System Cleaner (a program részben már magyar nyelvű)

Köszönöm, hogy ennek is lesz magyar fordítása! :BNC

Vannak már a progihoz magyar nyelvi fájlok? Egyáltalán, melyik a legújabb verziója a CSC-nek? Az enyémnek a verziószáma: 1.1.64946.38

ÉN innen töltöttem le http://comodo.freegamespalace.org/ és itt az a verziószámú van amit TE irsz
de sajna ez nem tud magyarul most néztem meg.:frowning:

Majd fog, mert a fordítás már kész, a kettes verzió már rc szakaszban van, a magyar is bekerül a telepítőbe a következő kiadásnál, a végleges pedig hamarosan elérhető lesz. Sajnos az 1-es nem kompatibilis a mostani nyelvi fájlokkal, ezért az nem is lesz magyarul.

Millió köszönet és hála a Válaszért (:CLP) (:CLP) (:CLP)

Üdvözlök mindenkit!
Most regisztráltam, ezért legyetek velem elnézőek, ha valami butaságot írok, vagy kérdezek.
Olvasgattam a fórumot, nagyon tetszik. Jó ideje a Comodo Internet Security programot használom, mától magyarul is (hála a fordítók áldozatos és lelkiismeretes munkájának). Letöltöttem a Comodo System Cleaner-t (ami már szintén beszél magyarul), és az első indításkor a képen láthatól hibaüzenettel leáll a program. Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban? Köszönöm.

PS: win7 RC rendszer van a gépemen.

[attachment deleted by admin]

Sziasztok nem tom hogy műkszik az oldal, de a kérdés az hogy letöltöttem a CSC t és nem tudom megnyitni, semmivel se, hogyan kell megnyitni, és mejik ami tud magyarul is ???

Köszi a segitséget

Erről az oldalról töltsd le. Ez a legújabb, már magyar nyelvű kiadás. :wink:

köszi a segitséget a Windows installer rel volt a baj ,frissiteni kelett és már megy minden köszi még egy szer

BÚÉK mindenkinek! :■■■■ Remek kis programmá fejlődött a System-Cleaner. Eleinte csak óvatosan mertem használni, mivel többször is előfordult, hogy olyanokat is törölt amiket nem kellett volna és újraindítás után nem, vagy csak nehezen állt fel a rendszer. Viszont mostanra már eléggé megbízhatóan végzi a dolgát, gondolom sokat fejlesztettek, csiszoltak rajta.