Comodo Origin Uyuşmazlığı

Origin uygulaması açılmıyor ve buna comodo sebep oluyor.
Comodo Firewall + HIPS kapadım, kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırdım fakat hatayı almaya devam ettim.
Hata raporu indirme linki: İndir origin
Origin verdiği hata:

http://s29.postimg.org/p41qad1h3/originimage.png

1- Ana arayüzü açın. Sağ üst köşedeki yeşil oka basarak ayarlar arayüzüne geçin.
2- Sandbox ayarları penceresini genişletin ve “Sanbox’ı Sıfıla” butonuna basın.
3- Sandbox modülünü ve HIPS modülünü kapatın.
4- Uygulamanızı yeniden çalıştırmayı deneyin.

düzelmedi :cry:

GeekBuddy’den yardım talep edin, görmeden birşey söylemem yanlış olur.

Dün denedim anında beni Burak beye bağladılar. 15 dk bekledim cevap yazmadı. Sonra bağlantıyı kopardım tekrar bağlandım yine Burak beye bağlandım 1 saat bekledim abartmıyorum 1 saat bekledim belki daha uzun bir süre gittim yemek yedim, tv izledim, oturdum geçtim bilgisayarın başına hala cevap yazmamıştı. Gittim bütün puanlarına 1 verdim :smiley:

Onlarda yardımcı olamadı. COMODO silip tekrar denememi ve sonucu onlara aktarmamı istediler ama nasıl iletişime geçeceğimi söylemediler.

Comodo’nun tipik mesajıdır o “Sil-Tekrar yükle” … zaten yeni kurulum yaptınız biliyorum. Silip kurmak problemi çözmeyecektir.
Ben GeekBuddy kısmına şaşırdım, siz Complete Suit kullanıcısısınız. Anlamak mümkün değil.
Bilgisayarınızdaki “unknown-bilinmeyen” dosyaların listesinin ekran alıntısını atar mısınız?
Burada eğer Origin uygulamanızın ya da oyunlarınızın dosyaları varsa “Güvenilir Dosyalar” listesine taşıyın.
Bakınız: Comodo Internet Security Unrecognized Files, Virus Scan | COMODO Internet Security v6.2

Merhaba comosevgisi,

GeekBuddy teknik destek hizmetinden yapmış olduğunuz bağlantınıza istinaden gerekli kontrol işlemleriniz yapılmıştır. Yapılandırma ayarınızı öncelikle “COMODO - Internet Security” yapmanızı rica ederim. Göndermiş olduğunuz olay günlüğünde yapılan kontrollerde ilgili programınızı update ettiğiniz veya yeniden kurduğunuz gözükmektedir. Yapılan bağlantıda ise direk kurulu origin.exe’yi çalıştırdığınızda almış olduğunuz hatayı görmekteyiz. Kurulum veya güncelleme sırasında engelleme işlemi olduğu için Program Files klasöründen Origin uygulamanız düzgün olarak çalışmayacaktır. Güncelleme veya kurulum işlemlerini tekrar ve eksiksiz kurulduğundan emin olup tekrar denemenizi tavsiye ederim. Comodo tarafından bir engelleme yapılır ise GeekBuddy üzerinden bizimle iletişime geçtiğinizde kontroller sağlanacaktır.

Saygılarımla,
Hüseyin ÖZDEMİROĞLU
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara

Düzelme yok ve Bloody V7 fare kullanıyorum onun da sürücüsü çalışmıyor.

Ayrıca anakartın ses sürücüsüde kurulmuyor. Anakart firmasının kendi web sitesinde benim anakartıma uyumlu ses sürücüsü indirdim bana bu bilgisayarda uyumlu birleşen olmadığını söylüyor. Comododan şüpheleniyorum çünkü yıllardır kullandığım bir sürücü.

Merhaba Övünç Bey,
GeekBuddy teknik destek hizmeti ile tarafımıza yapmış olduğunuz bağlantı üzerinden yapılan kontroller neticesinde yaşamış olduğunuz sorunların Comodo güvenlik programı kaynaklı olmadığı tespit edilerek konu hakkında Size detaylı bilgi verilmiştir. 7/24 GeekBuddy teknik destek hizmetinden yararlanmak isterseniz lisanslı ürünlerimizi tercih etmenizi tavsiye ederiz. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Comodo Türkiye haberlerini ve kampanyalarımızı Facebook Redirecting..., Twitter https://twitter.com/ComodoTurk hesaplarımızdan ve Comodo Forum Comodo Forum adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist

tamam teşekkür ederim format atıp tekrardan comodo kuracağım. 2 hafta beklicem bilgisayarımda sorun olmazsa ücretli lisans ürününüz olan proya geçiş yapacağım.

Rica ederiz. Memnun kalmanızı dileriz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda 7/24 bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist

Format attım bütün sürücüleri kurudm.
Comodo kurdum fakat comodoya çift tıklayınca açılmıyor. Sağ üste comodo var çalışıyor ama program ekrana gelmiyor :smiley:

Edit: destek hattına bağlandım gerekli güncellemeleri yapmadığım için açılmıyormuş. Güncellemeleri yapıp kurduğumda düzeld.