Comodo Internet Security Pro yanına ek yazılım

Merhabalar Comodo Internet Security kullanıyorum bunun yanına antiexploit yazılımı ve yazıları şifreleme programı kullanmalı mıyım yoksa hali hazırda Comodo içerisinde mevcut mu? Eğer kullanmam gerekiyorsa antiexploit için (hitmanpro.alert, malwarebytes antiexploit ve microsoft EMET) , basılan tuşu şifreleme için (Zemana antilogger , keyscrambler ve spyshelter ) yazılımlarından hangi veya hangilerini kullanmalıyım . Ayrıca sistem ve kayıt defteri temizliği yapan bir program önerir misiniz aklımda wise365 var sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba combofix,

Comodo Internet Security komple bir güvenlik yazılımıdır. Sistemde bilinmeyen uygulamalar çalıştığında izole eder ve sisteminizi korur.
Eğer isterseniz antilogger yazılımı kurabilirsiniz. Comodo Internet Security içerisindeki firewall (ağ duvarı) modülü “buffer overflow” ataklarına karşı koruma sağlar. (Kaynak)
Bilgisayarınızı korumada Comodo’ya güvenebilirsiniz.

Temizlik için CCleaner öneririm. Bunun dışındaki programlar sisteminize yarardan çok zarar verebilir. Aşağıdaki yazıma gözatabilirsiniz.
https://forums.comodo.com/turkce-turkish/format-sonrasi-gereken-programlar-t114562.0.html

Aşağıdaki videoyu izleyerek Comodo’nun çalışma prensibini öğrenebilirsiniz.
https://forums.comodo.com/turkce-turkish/comodo-teknolojisini-en-iyi-yapan-nedir-t112780.0.html

İyi günler,
yigido