Comodo Internet Securıty Pro Fiyatı

1.Comodo Internet Securıty Pro 8 satın almayı düşünüyorum ama 102,31 TL fiyatında bir indirim olucakmı acaba.

2.Birde çeçitli sitelerde 50 tl gibi bir fiyatla satılıyor bunlar eski sürümmüdür http://www.hepsiburada.com/comodo-internet-security-pro-1-kullanici-pm-bypnd2001 satın alsak lisans hepsinde geçerlimidir.

Merhaba Sawgent,

  1. Comodo Internet Security Pro ürünümüzün 1 yıllık 3 farklı kullanıcı için geçerli güncel lisans ücreti 86,70 TL + KDV’dir.

  2. Belirtmiş olduğunuz e-ticaret sitesinde mevcut olan Comodo Internet Securıty Pro ürünü 1 kullanıcılıdır. Bazı dönemlerde farklı e-ticaret sitelerinde benzer kampanyalar olabilmektedir ve ürün lisans fiyatları farklı olabilmektedir. İlgili e-ticaret sitesi güvenilir bir sitedir. Ancak satış yapan kullanıcılar hakkında herhangi bir garanti tarafımızca verilemez. İlgili ürün Size kapalı kutu içerisinde geldiği sürece ve 32 haneli ürün lisans anahtarı daha önce kullanılmadığı takdirde herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Ancak tüm ürün lisans satın alma işlemlerinizi Son kullanıcı ürünleri | Comodo Türkiye adresi üzerinden yapmanızı öneririz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara

1.Ben 1 kullanıcılı istiyorum 3 kullanıcıya gerek yok oyüzden indirim sordum comodo sitesinde 1 kullanıcı yok galiba

2.E-ticaret sitesinde satılan 32 haneli şifreyi çıkan her sürümde kullanabilirmiyim 8.9 vs

3.Bunlar eskı sürüm comodomudur dıyelım bunu aldım http://www.bimeks.com.tr/urun/139979/comodo-internet-security-pro-1-.aspx#photos lisans sekizdede geçerlimidir benim ögrenmek istedigim bu

Merhaba Sawgent,

  1. Şu an için tr.comodo.com adresimizde mevcut olan tüm lisanslı ürünlerimiz 3 kullanıcılı olarak tanımlıdır. Siz dilerseniz belli dönemlerde yayınlanan farklı firmaların kampanyaları dahilinde tek kullanıcılı olan ürün paketlerini tercih edebilirsiniz.

  2. Satın almış olduğunuz ürün lisansını o ürün için kullanabilirsiniz. Örnek: Comodo Internet Security Pro ürününe ait lisansı kullanarak lisans etkinleştirme yaptığınızda Comodo Internet Security Pro olarak programınız etkinleşir. Comodo Antivirus Advanced ürününe ait lisansı kullanarak lisans etkinleştirme yaptığınızda Comodo Antivirus Advanced olarak programınız etkinleşir. Ürün lisans anahtarınızı tüm ürün versiyonlarında kullanabilirsiniz. Zaten yükleme sonrasınra yapılan “Güncelle” işleminde en güncel versiyon sisteminize inmektedir.

  3. İlgili firma üzerinden satın aldığınız ürünler kutu lisans olduğu için kutu içeriğinde mevcut olan ürün kurulum CD’leri eski versiyon olabilmektedir. Ancak Siz güncel ürün versiyonları yükleyerek ürün lisansınızı kullanabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara