Comodo İnternet Security Hızlı Tarama Sorunu

henüz ilk tarama işlemi gerçekleştirmediniz yazıyor.sağdaki düzelt butonuna tıklıyorum.hızlı tarama bu ekranda kalıyor.saatlerce bıraktım.ama herhangi bir ilerleme gerçekleşmiyor.

bilgisayarı 3-4 sefer yeniden başlatmama rağmen düzelme,ilerleme olmuyor.

Görevler → Gelişmiş Görevler → Gelişmiş Ayarlar → Güvenlik ayarları → Antivirüs kısmındaki taramalar bölümündeki tam ve hızlı taramalar seçeneklerinin tıklarını kaldırıp okeyleyin.

Daha sonra elinizle hızlı tarama yapın.
Durum düzelecek mi bakalım.

Saygılar.

aynı sorun bendede var ve araştırdım birçok insan bu konudan muzdarip…hızlı tarama yapmıyor …dosya değerlendirme taraması da çalışmıyor…sebebini çözemedim Revo ile kaldırdım sistemime bakım da uyguluyorum ama problem bunlar değil anlaşılan.Problem Comodo da güncelleme ile çözün şunu artık yazılımı çok beğeniyorum ama sinirimi bozmaya başladı bu problem??? >:( >:(

Merhaba arkadaşlar,

Sorunun temel nedeni genelde sıfır bir işletim sistemine Comodo’nun kurulmaması.Ayrıca modifiye olmayan bir Windows sürümünün kurulması gerekmektedir.Daha önceden kurulan farklı güvenlik yazılarımlarının kalıntıları ve sistem yapısında yol açtığı bazı olumsuzluklar Comodo’nun çalışma sistemine etki etmektedir.

Tavsiyem yeni bir orjinal Windows sürümü kurulup hemen ardından Comodo kurulmasından yanadır.

format attırdım bilgisayarıma ve ilk kurduğum yazılım COMODO oldu ve şu an problem ortadan kalktı ama aynı problemi yaşayan çok insan var diğer güvenlik yazılımlarında bu tarz sıkıntılar yaşamadım ama comodo da sıkıntı olmuştu…şu an tıkır tıkır işliyor ;D