Comodo Firewall, Comodo Internet Security'e dönüşüyor.

Selamlar,

Geçen Firewall ile iligili sorunla uğraşırken, dikkatimi çekti, Comodo Firewall tek başına aktif olmuyor ?

Comodo Internet Security’i komple kaldırdım, yeniden başlattıktan sonra, sadece Comodo Firewall indirip yüklüyorum ama program başladığında yine CIS olarak görev yapıyor?

• Yapılandırma ayarlarından hepsini kaldırdım sadece firewall security kısmını aktif yaptım yok yine olmadı.

• Firewall dışındaki tüm özellikleri kapalı tutuyorum bu seferde simge üzerinde tüm sistemler çalışmıyor uyarısı olan çarpı işareti beliriyor?

• Registry temizliği yaptım, sıfırdan yüklüyorum olmadı, yine CIS olarak aktif oluyor?

Yane kısacası sadece Firewall kısmını tek başına kullanamadım bir türlü…
Zaten CIS ve Comodo Firewall setupları eşit gibi…
Burda bir sıkıntı olabilir mi?

Merhaba Sporsal,

Teşekkür ederiz sorularınız için.

Yapmak istediğiniz nedir, yalnızca firewall kullanmak mı ? Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

http://download.comodo.com/cis/download/installs/4015/standalone/cfw_installer.exe

Firewall paketimiz içerisinde Sandbox ve Davranış analizi özelliklerimiz de bulunuyor,

Selamlar
Buket

Buket hanım sabah sabah beni güldürdünüz valla ;D ;D

Tabikide “cfw_installer.exe” isimli dosyayı indiriyorum. Elbette içerisinde sandbox ve davranış analizi var :smiley:

Ama sorun bu değil :smiley:

Ben özelden yazdım sizlere, çok selamlar saygılar.

Sevgili Sporsal :slight_smile:

Gülmek güzeldir. Hepberaber gülelim. Her türlü problemi bana raporlayabilirsin. En kısa zamanda aksiyon almaya çalışırız.

Selamlar,
Buket

Tamamdır, çok teşekkürler ilginize.

Saygılar selamlar. :-TU :-TU :-TU

Selamlar bizden :-TU Her konuda geribildirimlerinizi bekliyorum.