Comodo Endpoint Security Manager (CESM)

Merhabalar,
Comodo Endpoint Security Manager ürünümüz ile yüzlerce uç bilgisayarda tek tek kullanıcıların sorunları ile uğraşılması yerine tek bir bilgisayardan yönetim büyük şirketlerde her yıl binlerce insan/saat kazandırmaktadır. Tek tek yapılarak sürekli tekrarlanacak işlemler tek bir noktadan yönetilerek daha önemli işlerinize vakit kalmaktadır. Comodo Endpoint Security Manager ürünümüz ile “Default Deny Protection” ile tüm ağınızı bilinen ve bilinmeyen tehditlere karşı koruyabilirsiniz, entegre bir güvenlik uygulaması ile güvenliğinizi tek bir merkezden yöneterek zamandan ve paranızdan tasarruf edebilirsiniz. Gerçek zamanlı erişim ile uç bilgisayarlarınızda anında tam olarak kontrol ve tarama işlemlerini yönetebilirsiniz. Tüm uç bilgisayarlarınız için kolaylıkla uygulama, güvenlik ayarlamalarını ekleyebilir ve kaldırabilirsiniz. Comodo Endpoint Security Manager ile şirket performansınız ve veriminiz katlanacaktır. Comodo Endpoint Security Manager ürünümüz için lisans satın alma talepleriniz için 0 212 317 47 85 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.
[b]
Comodo Endpoint Security Manager ürünümüz hakkında Endpoint Security Manager | Comodo Türkiye adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Comodo ESM Professional Edition 3.5 (3.5.20331.500) ürünümüzü http://download.comodo.com/cesm/download/setups/CESM_Setup_3_Full.exe adresinden indirebilirsiniz.

Comodo Endpoint Security Manager ürünümüz hakkında Comodo Help adresinden tüm yardım konularını görüntüleyebilirsiniz.[/b]

http://i.hizliresim.com/bDaXmb.png

[b]
Herhangi bir sorun yaşarsanız sisteminizde yüklü bulunan GeekBuddy programı veya 0 850 202 55 05 GeekBuddy teknik destek hattı üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda 7/24 bize ulaşabilirsiniz.
Comodo Türkiye haberlerini ve kampanyalarımızı Facebook Redirecting...,
Twitter https://twitter.com/ComodoTurk hesaplarımızdan ve Comodo Forum Comodo Forum adresinden takip edebilirsiniz.[/b]