Comodo doları Nedir ?

Comodo doları nedir ?
Şuanda 1 comodo dolarım var. Bunlar birikince ne yapabilirim ? Kullanabilmem için ne kadar olması gerekir ?

Onlar Comodo Friends dolarlarınız. Temsili bir para birimi.
http://friends.comodo.com/ adresine giderek kontrol edebilirsiniz. Arkadalarınıza Comodo’yu önererek bu dolarların sayısını artırabilir ve onlarla ücretli Comodo ürünleri satın alabilirsiniz. :-TU

Şuanda 1 comodo dolarım var bu kaç olursa bir ürün alabiliyorum ? Süresi ne kadar ?

Aşağıdaki gibi bir hesap alarak üstteki mesajda verdiğim linke gidin. Alttaki Comodo yazılımlarının hangisini paylaşırsanız ne kadar Comodo Doları alacağınız yazıyor. örneğin ücretsiz CIS sürümünü yayarsanız ve arkadaşlarınız bunu indirip bilgisayarlarına kurar kullanmaya başlarsa sizin adınızı +1 comodo doları eklenir.
Daha sonra siz bunları sağ üstteki “Use Rewards” kısmına tıklayarak açılan alışveriş penceresinde kullanabilirsiniz. GeekBuddy ve ücretlis Comodo güvenlik ürünlerini seçerek satın alabilirsiniz.

http://s11.postimg.org/5apmhs5zn/screenshot.png

Güzel bilgi teşekkür ederim fakat gereksiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum hiç olmazsa Türkiye için gereksiz. Burada 25 tl olan ürün Comodo sitesinde 40 dolar olduğu için gereksiz buluyorum.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum ama kullanan insanlar muhakkak vardır.

Kesinlikle vardır. Ben sadece Türkiye içi kullanıldığını sanmıyorum yurt dışında kullanılıyordur ve güzel bir pazarlama sistemi.