CIS 3.9.95478.509

Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy más tapasztalt-e olyat, hogy az új CIS (nálam kb. 2-3 óránként) nekiindul, lezabál 200-300M memóriát és szétkergeti a vinyót, kikapcsoltam a víruskeresőt a defens-t, de ugyanazt csinálja. A 2.x-es verziótól használom de most rettenetesen kezdem utálni, mert amikor vinyót tekeri az más progit is megfog kb. 5-15 mp-re.
Ha valaki tud rá megoldást kérem segítsen.

Köszi
Zoli

ui.: proci: Intel E8500 OS: WinXP HUN SP3 mem: 3G

Első ötlet: automatikus frissítés.

Nekem egy olyan gondom van vele, magyarításután, hogy kifagy ha elíndítom a viruskeresőt. De ha visszaállítom angolra, akkor minden rendben van.

Már ide írtam (szerintem) a megoldást.
https://forums.comodo.com/magyar_hungarian/commodo_internet_security_3x_verziasup3_taplusmnzfalvashyrusirtasup3viselkedacopys_analashyzis-t12819.60.html

Természetesen auto frissítés van. Magyarítás nincs rajta. Érdekes, mióta megírtam a fórumbejegyzést azóta nem csinálja :D.
Nincs visszakapcsolva sem a víruskereső sem a defens.
Lehet, hogy a víruskereső kóricált el annak ellenére, hogy nem volt a feladat listájában semmi?

Na szóval azt hiszem ennyi volt a comodo 3-as, keresek valami mást. Ki van kapcsolva most minden (Tűzfal, defend, víruskereső) ennek ellenére még mindig csinálja a maga hülyeségeit. Azt sem értem, hogyha ki van kapcsolva a víruskereső miért frissítgeti magát (setting → automatically update virus database before scanning kipipálva), nem indítok keresést és scheduled keresés sincs beállítva.
Leszedtem a 2.4-eset, azt hiszem vissza fogom tenni.