Ce functii folositi din CIS?

Sunt curios fiecare ce functii folositi din CIS? Si daca folositi Firewall cu sau fara Defence + folositi si un produs antivirus? Daca da care? Cine site poate semnala probleme de compatibilitate dintre programe. Eu am observat ca Comodo se intelege perfect cu Avira Free, dar cu Vipre Premium iese nasol. BSOD si windowsul nu mai porneste. Am intrat in Ubuntu Live CD pentru a sterge fisierele Comodo. Deabaia atunci puteam intra in windows.
PS: Vipre a fost de vina :comodorocks: >:-D

Acasa FW si D+ si Sandbox, iar la munca toata suita.

Trebuia si tu sa votezi toata suita ;D ■■■ de la servici folosesti cis? Tu esti admin de retea?

Eu folosesc doar CIS Premium fara nici o alt produs. De fapt nici nu este indicat sa se foloseasca simultan doua sau mai multe produse AV care au scanere online active deoarece vor intra cu siguranta in conflict (e posibil doar cand un produs AV sa fie folosit On Demand).

Setarile pe care le folosesc sunt:

  • Configuratie: Proactive Security
  • Defense+: Safe Mode (Image Execution Control Level - Aggresive)
  • Firewall: Safe Mode
  • Antivirus: Stateful (Heuristics Scanning Level - Low)
  • Sandbox: activa
  • Nu folosesc Comodo DNS

Pentru mine setarile sunt destul de “paranoia”; nu consider ca am nevoie sa cresc nivelul de securitate atata timp cat nu am reusit sa infectez sistemul inca… ;D

Pentru a-mi verifica sistemul daca este infectat sau nu, folosec alt tip de produse (gen avz4, hijackthis, rsit, etc).

Eu folosesc suita completa impreuna cu winpatrol.
Incercati-l o sa vedeti ca merita. !ot!
Setarile sunt cele recomandate de ovidiu si de catalin in sectiunea cu setari.

Firewall / D+ / SandBox impreuna cu avira

:comodosavedmylife:

Sandbox-ul nu face parte din D+?

Ba da dar poti si fara de aceea zic :wink: la firewall cand il instalezi ai 3 variante si cea cu sandbox e ultima

Deci la instalarea doar a firewalului daca aleg optiunea a doua (cea implicita) nu o sa am sandbox? Dupa aceea mai poate fi activat?

Ai firewall only / firewall cu D+ / si ai firewall cu D+ si sandbox sau asa ceva

CIS ,cu toate modulele pornite :ilovecomodo:

Votat ,Antivirus cu Firewall si Defence +‘’

pachet complet internet security cu un mic amendament la conlucrarea cu o conexiune la internet de tip “digi net mobil prin modem usb”

Azi am instalat la cineva pe un laptor Dell,cu internet mobil de la Vodafone,CIS 5.Se misca super,conexiunea se face fara probleme,am scanat dupa ce a avut aproape 6 luni Avast 5 free,si a gasit destule probleme,le-a curatat iar acum laptop-ul merge foarte bine (V)

Avira Free + CIS cu tot cu AV, FW, si D+. Nu exista conflicte(cel putin nu pe Vista si 7) si setarile de D+ care blocheaza anumite taskuri si programe enervante de a fi lansate de alte aplicatii de care am nevoie. Reclamele de la Avira impreuna cu verificarea la fiecare ora a unui exe de promotii, taskul de oneclickstart al lui TuneUp Utilities 2011 care porneste(si se opreste imediat) la fiecare ora desi i-am specificat sa nu faca nimic, si faptul ca pe Vista/7Ultimate prince of persia 2 thrones foloseste o extensie asociata cu Media Center, care lanseaza MC-ul de fiecare data cand se inchide jocul. De asemenea preventiv restrictii de activitate la serverul FTP.