Casus Yazılımlara ve istenmeyen Yazılımlara karşı korunma

Casus Yazılımlara ve istenmeyen Yazılımlara karşı korunma hatası

Arkadaşlar Windows 10 Bilgisayarımda Comodo Kullanıyorum Fakat windows bana hep uyarı veriyor

Windows yüklü bir casus yazılım önleme uygulamanız olmadığını algıladı. Kişisel bilgisayarınızı korunmasına yardımcı olmak için çevrimiçi ortamda bir casus yazılım önleme uygulaması bulun ve yükleyin Diyor

ve bu linki veriyor buradada comodo yok acaba comodo windows 10 desteklemiyormu?
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/antivirus-partners#AVtabs=win10

Merhaba pemaxs,

Comodo en son Windows 10 sürümü için yeni bir sürüm çıkardı. Windows 10 ile alakalı hatalar giderildi.
Sizden ricam olası tüm sorunları çözmek için, Comodo’yu bilgisayarınızdan kaldırın.
Başlat > Ayarlar > Sistem > Uygulamalar ve özellikler > Comodo IS (tıklayın) > Kaldır yolunu izleyin. Kaldırma işlemi bitince bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlatmanız kesinlikle gereklidir. Daha sonra aşağıdaki siteden Comodo’nun en son sürümünü indirin ve kurun.

Sorunun çözülüp çözülmediğini yeniden yazın, iyi günler :slight_smile:

Mrb dediğiniz gibi yaptım 2 gündür kullanıyorum windows uyarı vermedi tşk ederim yardımınız için.

Yardımcı olabildiğime sevindim :slight_smile: Güvenli günler!

Kolay gelsin bende Antivirüs Advanced sürümü var ve windows 10 kullanıyorum aynı hatayı alıyorum. Acaba Comodo’nun bu versiyonu Casus yazılım koruması yapmıyor mu?

Comodo’yu kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz? Sorunun çözülmesini umuyorum…
1- Denetim masasından yazılımı kaldırın
2- Bilgisayarınızı kesinlikle yeniden başlatın.
3- CCleaner ile bir temizlik yaptırın.
4- Comodo Antivirusu tekrar indirip kurun.

Sorun çözülmezse tekrar yazın. Yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba dediğinizi zaten yapmıştım tek fark ccleaner kullanmadım. Birde öyle deneyip buraya yazarım olup olmadığı hakkında. Bu arada lisanslı versiyon antivirüs programım. Cdden kurup güncelleme yapıyor yaklaşık 500mb. Bunun için uzun sürüyor. Acaba indirme linki ile son versiyonunu indirip elimdeki aktivasyon kodu ile aktive edebilir miyim?

Eğer lisanslı kullanıcı iseniz GeekBuddy yazılımını kurup teknik ekip ile temasa geçin. Onlar size kesin yardımcı olacaktır. :-TU
SARTEK’e mesaj atabilirsiniz.

Merhaba iautr,
İşletim sisteminiz Microsoft Windows 10 olduğu için mevcut elinizde bulunan ürün CD’si içeriğinde bulunan Comodo Antivirus Advanced programının sürümü eski olduğu için sorun yaşıyorsunuz.
Comodo Antivirus - Free download and software reviews - CNET Download adresinden Microsoft Windows 10 işletim sistemine uyumlu güncel versiyonu indirebilirsiniz.
Mevcut ürün lisans anahtarınızı https://forums.comodo.com/turkce-turkish/bull-cis-complete-cis-pro-cav-advanced-lisans-etkinlestirme-kilavuzu-bull-t112160.0.html adresinde bulunan detaylı işlem adımları ile etkinleştirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yaşarsanız sisteminizde yüklü bulunan GeekBuddy programı veya 0 850 202 55 05 GeekBuddy teknik destek hattı üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Comodo Türkiye haberlerini ve kampanyalarımızı Facebook Redirecting..., Twitter https://twitter.com/ComodoTurk hesaplarımızdan ve Comodo Forum Comodo Forum adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara