Alte produse Comodo

Ar fi interesant de stiut, ce alte produse Comodo folositi in afara de Comodo Internet Security si ce parere aveti despre ele?

De exemplu am folosit Comodo Time Machine si sincer am reusit sa il dezinstalez dupa ce am vazut ca a cauzat probleme destul de mari la alti utilizatori. Sincer, eu am scapat… :a0 dar un prieten de al meu la care i-am instalat programul nu a scapat, si spre norocul lui a reusit sa reinstaleze Windows-ul.

Mai folosesc Comodo Backup de care am o parere buna si Comodo Dragon care mi se are ok daca tinem cont ca este doar la inceput.

Voi, ce alte produse folositi? Ce parere aveti despre ele?

Comodo System Cleaner :wink: si am testat Dragon dar nu il folosesc

Eu mai folosesc Comodo System Cleaner si Comodo DNS. Despre System Cleaner am o parere foarte buna, doar ca mosteneste un lucru de la CIS: este enervant. Atata backup si system restore. Ce s-ar putea doamne intampla daca sterg niste fisiere temporare. Time mashine am vrut sa incerc, dar imi da o eroare cand vreau sa il pornesc si nu merge. Am de gand sa incerc si comodo backup. :comodorocks:

DNS nu e in CIS ? , ■■■ de l-ai pus separat ?

Nu neaparat. DNS-ul este o setare ce o poti face oricand, doar ca la instalare ai optiunea de-a o face automat. In rest mai poate fi facuta doar manual sau la o alta instalare.

Aici poti sa vezi exact ■■■ poti sa-l schimbi http://www.comodo.com/secure-dns/index.html

Mai nou folosesc Comodo Dragon, Backup si Tine Mashine. Imi place ca sunt gratis. Nu sunt multe program gratis si bune de backup. Am mai incercat si Secure Mail si EasyVPN, dar nu am ce sa fac cu ele :wink: Mi-ar fi prea greu sa trimit la toti certificatul de criptare si ei nu ar sti ce sa faca cu el 88) Nici nu am nevoie de criptarea emailurilor, l-am testat doar sa sa vad ■■■ e, ca idee.

Comodo Dragon e un browser tare bun, mi se pare totusi ca pare ca si Chrome, nu cumva v-ati inspirat de acolo? 88) >:-D

Pai e Chrome :stuck_out_tongue: Defapt Chromium care e open-source. Dragon are doar 1-2 setari in plus (sau minus) fata de Chromium >:-D