Author Topic: Killswitch problem after upgrade to Windows 8.1  (Read 4693 times)

Offline Wolfaust

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Killswitch problem after upgrade to Windows 8.1
« on: October 30, 2013, 08:41:19 AM »
Hello friends.

A few days ago I bought a new laptop with Windows 8 (64 bit) preinstalled. As usual I installed CIS 6.3 and all worked properly. I installed Killswitch from CIS Tasks window and it worked fine too. Yesterday, I upgraded to Windows 8.1 and most of the things keep working well. I only lost some application rules in Firewall but no problem with it.

Every time I run Killswitch appears the next window:

but Killswitch loads and runs with no problems.

Trying to Fix it  88) I deleted Killswitch executable  directly from the CIS directory. But when I try install once again I can't get it. Next window appears:


After "Accept and install" Download goes well but then appears next window:


and Killswitch doesn`t runs. Retry button does the same.

I trying it downloading Comodo Cleaning Essentials and putting the file Killswitch.exe directly into CIS directory but Killswitch doesn`t run.

Any suggestion?
« Last Edit: October 30, 2013, 09:01:42 AM by Wolfaust »

Offline Wolfaust

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
Re: Killswitch problem after upgrade to Windows 8.1
« Reply #1 on: October 30, 2013, 01:29:33 PM »
Ok!

CIS reinstallation solves the problem.  :-TU
Now I have Killswitch running in Spanish and all is Ok when I launch it from the Widget.
« Last Edit: October 30, 2013, 01:32:18 PM by Wolfaust »

 

Free Endpoint Protection
Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com Smf Destek