WINDOWS 10 MAY2019 UPDATE 1903

A. THE BUG/ISSUE (Varies from issue to issue)
Can you reproduce the problem & if so how reliably?:
It happens intermittently always
If you can, exact steps to reproduce. If not, exactly what you did & what happened:
1:It happens by itself
2:?
3:?
One or two sentences explaining what actually happened:
Intermittently changes from the protected state to the non protected state and vice versa after updating Windows 10 may2019 1903.
One or two sentences explaining what you expected to happen:
Mantaining always the protected state.
If a software compatibility problem have you tried the advice to make programs work with CIS?:
No
Any software except CIS/OS involved? If so - name, & exact version:
No
Any other information, eg your guess at the cause, how you tried to fix it etc:
No

B. YOUR SETUP
Exact CIS version & configuration:
?
Modules enabled & level. D+/HIPS, Autosandbox/BBlocker, Firewall, & AV:
?
Have you made any other changes to the default config? (egs here.):
?
Have you updated (without uninstall) from CIS 5, 6 or 7?:
?
if so, have you tried a a a clean reinstall - if not please do?:
?
Have you imported a config from a previous version of CIS:
?
if so, have you tried a standard config - if not please do:
?
OS version, SP, 32/64 bit, UAC setting, account type, V.Machine used:
?
Other security/s’box software a) currently installed b) installed since OS, including initial trial security software included with system:
a=? b=?

C. ATTACH REQUIRED FILES (delete this section (section C) after attaching required files)
Always attach the diagnostics file (instructions on how to do this provided here) and the KillSwitch Process List (instructions on how to do that provided here) and put the resulting file in a zip file. Both should then be attached to your post.
Note that additional information may be requested by the processing Moderator.

Re-install CIS, your supposed to uninstall CIS before upgrading to a new major Windows release and then install CIS afterwards.