Problem z uruchomieniem Comodo IS

Witam wszystkich z racji że jestem tu nowy.

Od paru dni na moim 2 laptopie występują problemy z uruchomieniem Comodo IS. Otóż gdy próbuję go odpalić wyskakuje taki oto komunikat:

http://z1.przeklej.pl/prze1743/85f3e0fa000f35094d554ca9

Po kliknięciu na szczegóły raportu pokazuje się takie okienko:

http://z1.przeklej.pl/prze1682/27f9cab1001768ee4d554c88

Aha, i po anulowaniu wysyłania pokazuje mi się taki komunikat:

http://z1.przeklej.pl/prze1624/beb3b4ae00027ee24d554c93

Dzieje się to za każdym razem kiedy próbuję uruchomić Comodo. Dzisiaj przeinstalowałem na nowszą wersję tą ze stycznia i nadal to samo. Przeskanowałem też system programem Malwarebytes Anti-Malware z najnowszą bazą. Proszę o pomoc, gdyż nie bardzo chciałbym się przesiadać na inny pakiet.

Dlaczego nie chcesz wysłać dumpa?
Powinieneś założyć topic w dziale Bug Report.

Jednak na razie odinstaluj CIS, przeczyść system
-Comodo System Cleaner,
-Ccleaner,

Następnie użyj Comodo Forum tego narzędzia.

Zainstaluj CIS a ponownie.

Dzięki za zainteresowanie.

Wykonałem wszystkie te czynności i nadal to samo. Może jeszcze jakieś pomysły? :smiley:

Przychodzi mi namyśl skorzystanie z funkcji przywracania systemu. System Windows robi kopię i przetrzymuje około pięć dni wstecz, wybierz taką kopię gdy CIS działał.

Może będą jakieś wskazówki w Podglądzie Zdarzeń (Panel Sterowania-> Narzędzia administracyjne-> Podgląd Zdarzeń)

Niestety, właśnie sprawdziłem i przywracanie systemu było wyłączone :frowning: