problem z HopSurf

Witam,

Po instalacji Comodo Internet Security wraz z HopSurf nastąpił problem. Pakiet Comodo zainstalowałem od razu po instalacji Windows 7 32Bit na moim komputerze.

Po otwarciu Internet Explorera wywaliło mi następujący błąd, przy czym “nie szło” uruchomić żadnej strony !

Microsoft Visual C + + Runtime Library
[i]Rutime Error!

Program: c:/Program Files/Internet Explorer/iexplorer.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please cintact the application`s support team for more information[/i]

[b]Problem zniknął po deinstalacji samego HopSurfa[/b] Jednakże chciałbym Go używać, ponieważ potrzebuję jakiegoś programu do blokowania poup-upów, a skoro już mam Comodo, to powinien być ten HopSurf… z “ekonomicznego” punktu widzenia ;]

Co mam zrobić ?
Skąd mogę pobrać HopSurf`a ? Wchodzę na hopsurfdotcom a tu jakaś “społeczność” ? :-\

Hej
Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy hopsurf blokuje pop-upy. Nie używam tego programu i szczerze mówiąc nie rozumem jego metody działania… :stuck_out_tongue: więc mogę być w błędzie.

A co do problemu możesz poinformować o nim developerów w odpowiedniej sekcji tego forum (HopSurf). Do naszej sekcji oni nie zaglądają.

http://www.hopsurf.com/button.jsp

Pozdrawiam

HopSurf to dla mnie ad. Nigdy przenigdy go nie instalowałem i nie mam zamiaru tego robić :slight_smile: Tobie także polecam to odinstalować/nie instalować na przyszłość.

inna sprawa. zmiana przegladarki :wink:

doskonala opera ma jako domyslnie blokowanie pop up’ow. ff ma dodatek - ad block

pozostaje jeszcze comodo dragon - oparta na silniku google chrome, ktore to jest oparte na silniku … - tez mozesz sprobowac. google chrome takze mozna wyprobowac … i jeszcze safarii.

ale dwie pierwsze wymienione najszybciej (przypuszczenie) przypadna Co do gustu

Firefox domyślnie blokuje pop ups (bez żadnych dodatków). AdBlock blokuje reklamy i może opcjonalnie też pop upsy, ale tego nie wiem na pewno :slight_smile:

tak, Firefox jest najlepszy. Używam go i dodatek Adblock Plus i nie mam żadnych wyskakujących okienek, ani reklam. Jak ostatnio u kumpla używałem IE8 (nie ma Firefox) to normalnie załamka z tymi reklamami i wyskakującymi okienkami, nie nadążałem ich zamykać. Wtedy ponownie doceniłem Firefoxa.