Problem with Swedish letters?

Greetings
When I write the three last Swedish letters in the alphabet, the forum deletes the letter and everything I write after it.

Cheers,
Ragwing

1111111111111111111111111111111111
When I write the three Swedish letters Å, Ä and Ö
2222222222222222222222222222222222

It does? I got the above text from the email notification of the topic… so, the forum is storing them OK. It also previewed this text OK. Let’s see what happens when I post.

Looks OK… can you please try again.

edit: Or is it when they’re on the same line…

1111111111111111111111111111111111
When I write the three Swedish letters Å, Ä and Ö 333333333333333333333333333333333
2222222222222222222222222222222222

edit2: Nope. I’m having trouble reproducing this.

edit3: part of word… zzzzÅ, Äxxxxx and yyyyÖyyyy – Håkan… mind you, we have had trouble like this before.

edit4: Sorry to use your name in vain once again AOwL. :slight_smile:

Still not working for me, seems like I’m able to read the Swedish letters when I’m not logged in.
Here’s what it looks like:

http://img251.imageshack.us/img251/4497/sweax2.png

Here’s the Swedish alphabet:

Cheers,
Ragwing

That looks like the wrong character set to me. Can you see the Swedish characters I typed?

Yes, I’m able to view yours, and they look normal.

Cheers,
Ragwing

OK… let’s assume it’s a possible browser issue. Do you have another browser you can use?

I’ve tried with IE, and I get the same problem.

Cheers,
Ragwing

So, it’s system wide. I assume when you type in the characters that they look correct? Looking at the image you posted, I see that 1 character is translated into 2 characters… I can understand why the forums might be truncating stuff you enter, since the forum is, in effect, string delimited data… So, the encoding/decoding of 1 into 2 characters is bound to cause problems. To rule out the keyboard, specifically, can you cut ‘n’ paste Swedish characters that you have not typed successfully?