Miért van eltérés telepítő méretek között?

Helló mindenkinek!

Elöször is engem az érdekelne hogy miért lett kisebb a Comodo telepítője? Ugyanis mig a 3.0.12.268-as 32 mega addig ez a 3.0.14.273-es csak 9 mega. Csak nem netről szedi el a többit? Remélem nem… A másik meg hogy Arkangyal fordítod-e már a 3.0-sat? Vagy van már-e teszteverzió? Mert én angolul nem igazán raknám fel ezt az újabbat. Jobb egy tűzfal program inkább magyar nyelven… Ja és még miért csak a 2.4.16.174-ig jutott el a magyar telepítős Comodo? Tudom ezt már nem fogják fríssíteni (kár). mert az igaz hogy le lehet hozzá szedni külön a magyar nyelvet, de akkor is szerintem nem került volna semmibe updatelni a 2.4.18-ra (igaz azóta van már 2.4.19-es is). Na egyenlőre ennyi:) Csá…

Hello!

Ez érdekes, mert 3.0.14.273-es nincs a hivatalos oldalon. 3.0.13.268 van kinnt, ez meg majdnem 33 mega (32bites, a 64bites 58 mega)

Ez nem valami beta és valaki kitette álnokul?

Magyar verzió elvileg januárban lesz.

Hali lavor (jó név :P)!

Az angol 2.4 utolsót felrakhatod simán, a magyarítás működni fog vele (tehát pl. a 18-ast is).

A 3-as fordítása még nem kezdőtött el, először kijavítanak mindent, hogy ne kelljen folyton pótmunkákat csinálnia a fordítóknak (pl. a súgó is bővülhet még). Nem tudok időpontot, majd írok róla, ha már kb. saccolok (a fiúk tempóját ismerve január).

A méretbeli különbségnek technikai okai vannak. A nagyobb méretű - dupla, leginkább - kompatibilitási (csak amíg feltelepíted) okokból jobb lehet, de ez főleg vista-s tulajoknak jelenthet valamit is. A kis méretű egy teljes kiadásra szánt verzió, ott egybegyúrtak mindent, nem számítottak különösebb gixerre: telepítés után nincs különbség benne (ua. verzió ugyanazt tudja).

Arki

Helló!

trash a comodonak a 3.0.14.273-as verzióját a majorgeeks-ről szedtem el, ez egy szerintem igen ismert és eilmert külföldi letöltő oldal. De amugy más letöltő oldalakon is ez averzió volt kint!

Arkangyal kössz az infot. Akkor megvárom a januárt a telepítéssel. Ja és még annyi hogy írtad hogy nagyon csúf bugok vannak a 3.0-ban és azokat manuál kell kijavítani. Nos ezeket ebben az újban kijavították? Amúgy meg a te neved sem rossz (:WIN)

Helló!

Megmondom őszintén hogy nem ismerem az oldalt. Én mindent a hivatalos oldalakról szedek.

Annyira nem sok bug van a 3.x-ben, ez inkább “gép” függő. Pl. nekem is volt problémám, de senki másnak nem volt olyan gondja mint nekem. Átlagban el lehet mondani hogy jól fut minden gépen.

Egy próbát megér. Igaz bonyolultabb mint a 2.x. Nekem bejött, főleg hogy x64-re nincs konkurenciája!

Hali,

Ismert letöltő oldal tény, de a .273-as verziónak egyik letöltő odlalon se kellett volna megjelenni. Kiszivárgott. Az egy beta verzió volt, nem hivatalos. Én azt javaslom, hogy csak a hivatalos odlalról töltsetek. A legújabb verzió az odlalon amúgy a .276-os és ez hivatalos. A “csúf” bugok is gépfüggőek voltak, nekem a legelső hivatalos 3.0-ás verzióval se volt bajom, a mostani legújabb verzióban viszont a másoknál jelentkező csúnyaságokat is kijavították. Az új verzió azért kisebb, mert az ismert programok adatbázisát átalakították (nem a tartalmát, csak a formátumát=ezért lett sokkal kisebb) mivel azt sok antivírus hamisan kártevőnek jelölte meg.

Sziasztok !

Éedeklödöm ,hogy szerintetek miért nem kapom meg az “ingyenes öröklét” tagsági kódot ?

már probáltam más néven és más cimen is…de nem jön a kód egy cimre sem ?

teendők ?
regisztrálás után egy !placeorder - cim megjelenik és semmi sem történik…

errorCode=-3&errorItem=%271_ID%27+or+%271_PPP%27

ezt találtam ha lementem az oldalt !

( off) a hungarian topik hoz is irtam …de visszavontam :frowning:

THX : Feri