Letöltési helyek

Helló Kedves Mindenki!

Ha netezés közben találkoztok letöltési központokkal, ahol a comodo termékek letölthetőek és van egy kis szabadidőtök, kérlek írjátok be ide a linkeket. Ez segíteni fog abban is, hogy az egyes tűzfal verziókat más helyről is elérhessük, ha a központi szerver túlterhelt.

Köszi:

Arki

Magyar, vagy angol oldalt keressünk? És akkor gondolom olyan oldalakat keressünk, ahol a saját szerverükről lehet letölteni, és nem irányít át a hivatalos oldal letöltőközpontjához.

Kezdetnek itt is van néhány.
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=comodo&tag=srch
http://fileforum.betanews.com/search?search=comodo&os[]=4&os[]=6&os[]=5&os[]=7&os[]=2&os[]=3
http://download.chip.eu/hu/suche/suche_volltext_hu_121246.html?PHPSESSID=0685621288f31251fa8719be93485dbb&tpl=all&q=comodo&x=0&y=0

Köszi :)! Remélem majd felkészülnek a 3. tűzfal verzió letöltéseinek terhelésére :D.

Hajjaj, kígyózó sorok fognak állni a szerverük előtt letöltésre várva. :slight_smile:
A hármas verzió megjelenése biztos fog olyan nagy felhajtással járni, mint a 2.4-es megjelenésekor, vagy akár még nagyobb érdeklődés is lehet. A 2.4-gyel nagyon sokan megismerkedtek, vagy csak hallottak róla, többségük biztosan várja már a hármasat.

Ha tudjátok, adjátok tovább a fájlt más letöltési oldalaknak is. Comodo oldal a 3.0-hoz:
http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html?currency=EUR&region=Europe&country=HU

(xp/vista, a win2k felhasználók továbbra is csak a 2.4 verziót tudják használni /nekik nincs tervezve 3.0 verzió/).

Arki itt egy link egy másik magyar Comodo fúrumhoz, elég rég óta megy már, ráadásul ott elég népszerű a CFP. Gyakorlatilag a bitonságtechnikai topikok aktív fórumozói szinte mind feltette. :slight_smile: Ebből kifolyólag elég sok kérdés is fel fog merülni ott. Ha esetleg nem bánnád, és nem okoz gondot, akkor néha benézhetnél oda is. :slight_smile: Köszi.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1174554835

Üdv.