Install Problem

Hello,

i have installed WAF in server, but when i click in WHM > Comodo WAF appear internal error, i see in log and appear this:

No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_cwaf.cgi): subprocess exited with status 2 (ENOENT)

i see log in server::

Can’t locate Comodo/CWAF/Cpanel.pm in @INC (@INC contains: /usr/local/cpanel /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib/perl5/cpanel_lib/i386-linux-64int /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib/perl5/cpanel_lib /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib/perl5/5.14.3/i386-linux-64int /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib/perl5/5.14.3 /opt/cpanel/perl5/514/site_lib/i386-linux-64int /opt/cpanel/perl5/514/site_lib .) at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_cwaf.cgi line 13.
BEGIN failed–compilation aborted at /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_cwaf.cgi line 13.
Duplicate logaccess: at cpsrvd-ssl line 6398
main::body_internal_error(500, ‘No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/…’) called at cpsrvd-ssl line 6457
main::internal_error(‘No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/…’) called at cpsrvd-ssl line 9477
main::handle_subprocess_failure(3, undef, 2, ‘No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/…’) called at cpsrvd-ssl line 7710
main::subprocess_handler(‘/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_cwaf.cgi’, ‘IO::Handle=GLOB(0x9cfbdc0)’, ‘GLOB(0x9cfbcf4)’, 0) called at cpsrvd-ssl line 7570
main::cgiHandler(‘docroot’, ‘/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot’) called at cpsrvd-ssl line 6963
main::dodoc_whostmgrd() called at cpsrvd-ssl line 1824
main::dodoc(‘HASH(0x8698d04)’) called at cpsrvd-ssl line 1355
main::handle_one_connection() called at cpsrvd-ssl line 996
Internal Server Error: “GET /cpsess1487717007/cgi/addon_cwaf.cgi HTTP/1.1” 500 No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_cwaf.cgi): subprocess exited with status 2 (ENOENT)

heeelp please :slight_smile:

tks

Hello romerob

Seems installer hasn’t installed CWAF perl modules. Default install path for cPanel is /opt/cpanel/perl5/514/site_lib.

Please check logs created during install to find what’s wrong.

Or you can just copy modules from CWAF install directory /var/cpanel/cwaf/modules/CPAN/lib/ to /opt/cpanel/perl5/514/site_lib/