I have no images on the Comodo forum website with Dragon.

I have no images on the Comodo forum website with Dragon. Al other browsers have no problem

[attachment deleted by admin]

Hello,

Does this happen for other websites as well, or only on the Comodo forum?

Try clearing the browser’s cache and cookies then reload the page. If this does not solve the issue try disabling all extensions in Dragon and check if any of them is interfering with page content.

Thank you.

No only on comodo and as soon as I login they disappear.

Try clearing the browser's cache and cookies then reload the page. If this does not solve the issue try disabling all extensions in Dragon and check if any of them is interfering with page content.

Did that no effect

Mod Edit: Defined quote by adding tags, Captainsticks.

Hello,

Have you tried disabling Comodo DNS in Dragon? You can find the option in Settings>Show advanced settings>Privacy - Enable malware domain filtering (Comodo Secure DNS).
Restart the browser after you disable the option.
Also check if you have system wide DNS enabled.

If this does not solve the problem, install a portable version of Comodo Dragon to a different location to check see if the issue is related to the user profile.

Thank you.

Same happens here:
https://forums.comodo.com/empty-t87260.0.html

As you see in my post: same in Dragon- and Chrome Browser.
Tried with:

  • clearing the browser’s cache and cookies then reload the page
  • disable all plugins
  • new installation
  • change of DNS
  • reproduced this on three different computers …

till now no solution found.
In a way I’m happy that for now I’m not alone with this issue.
Thanks for sharing