Görev Çubuğundaki Eylem Butonlarını Değiştirme İşlemi

[b]Merhaba,

COMODO Internet Security, Comodo Antivirus ve Comodo Firewall kullanan kullanıcılar görev çubuğundaki varsayılan butonlar aşağıdaki gibidir.

[center]

[b]Bu butonları daha çok kullandığınız ve daha işlevsel olan butonlarla değiştirebilir ve ya ekleyebilirsiniz. İstediğiniz sıra ile düzenleyebilirsiniz.

Eğer istemediğiniz ve ya kullanmadığınız bir buton varsa üzerine sağ tıklayarak “Görev Çubuğundan Kaldır” diyerek kaldırabilirsiniz.[/b]

Daha sonra görev çubuğunda boşalan yere istediğiniz eylemin ve ya daha çok kullanışlı olan bir eylemin butonunu ekleyebilirsiniz. Bunun için ana arayüzde sağ üstte “Görevler” butonuna tıklayın.

Daha sonra sık kullandığınız görevi görevler arasında bulun ve butonuna sağ tıklayarak “Görev Çubuğunu Ekle” diyebilirsiniz. Bu şekilde Comodo’nun masaüstü gerecinden kolayca bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz. Ben örnek olarak “Container Sıfırla” eylemini seçtim.

Ana arayüzde ve Comodo masaüstü gerecinde görev çubuğuna eklediğimiz eylemler görülüyor. Bu şekilde istediğiniz şekilde görev çubuğunu düzenleyebilirsiniz. Görev çubuğundaki eylemlere tıklayarak basılı tutup, sağa sola sürükleyebilir, istediğiniz sıraya sokabilirsiniz.


[/center]

Merhaba Yigido,
İlgili paylaşımın için teşekkür ederiz. Eline sağlık.

Saygılarımla,
Sarpkan TEKALEV
Technical Support Specialist
GeekBuddy Ankara

Çok yararlı bir bilgi oldu hocam.çok teşekkürler 8)

Teşekkürler.