Zainstalowałem CTM i nie wiem jak ustawić jakich plików i folderów ma robić zrzuty. W tej chwili robi zrzuty całego dysku C, a chciałbym aby robił tylko zrzuty ważnych plików systemowych i programów. Chciałbym aby nie ruszał folderu dokumenty itp. Gdzie się to ustawia, jest taka możliwość? Przy instalacji wybrałem tylko partycję C:, bo mam tylko jedną.
Nie ma takiej możliwości, możesz jedynie partycje wybierać, poszczególnych plików już nie…
Co godzinę robi snpashot. Ustawiłem aby robił, co 24H i “Event driven”. Nie potrzebuję, co godzinę “zdjęcia”, więc można to wyłączyć, czy może to jest ustawienie programowe, którego nie można zmienić?
Już wiem, o co chodzi. Wszystko OK. Przy wyborze “Hourly” oznacza, że będzie robił snapshot, co godzinę i określa się ile minut po pełnej godzinie. Zrozumiałem, że tu chodzi, co ile godzin ma być snapshot, mój błąd ;D
Wiem już, że są robione snapshot całego dysku. Gdy zainstaluję jakiś program a później chcę się go pozbyć, bo stwarza problemy albo jest mi nie potrzebny to jak przywrócić tylko pliki systemowe i rejestr bez naruszania dokumentów itp. co należy wybrać?
Wybierz opcję restore snapshot w menu recovery lub w głównym oknie programu.