Connecting to TrustConnect has failed

Today TrustConnect doesn’t want to work, I tried many times but… nothing.

From last time I’ve used CTC the only thing I’ve done is to renew the license of CIS. ???

2011-06-25 19:09:36 HTTP code = 200 dest = 0 proxy = ''
Sat Jun 25 19:09:36 2011 OpenVPN 2.1_rc4 Win32-MinGW [SSL] [LZO2] built on Apr 25 2007
Sat Jun 25 19:09:37 2011 LZO compression initialized
Sat Jun 25 19:09:37 2011 Attempting to establish TCP connection with 91.212.12.68:443
Sat Jun 25 19:09:37 2011 TCP connection established with 91.212.12.68:443
Sat Jun 25 19:09:37 2011 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Jun 25 19:09:37 2011 TCPv4_CLIENT link remote: 91.212.12.68:443
Sat Jun 25 19:09:40 2011 [ComodoVPNS-3] Peer Connection Initiated with 91.212.12.68:443
Sat Jun 25 19:09:42 2011 AUTH: Received AUTH_FAILED control message
Sat Jun 25 19:09:42 2011 SIGTERM[soft,auth-failure] received, process exiting

Do you know why?

Thanks.

Is your CTC account active? Did you check your CTC account details on Comodo Account Management | Login or Create a new Account ?

Thank you dlimonov, I’m going to check.

I have the same prpblem! CTC doesn’t work! I just install today free version, first everything was fine, but now it doesn’t work…I doesnt used 10 Gb, just 200 Mb…what’s wrong?

2011-08-29 03:09:41 HTTP code = 200 dest = 0 proxy = '' Mon Aug 29 03:09:41 2011 OpenVPN 2.1.1 i686-pc-mingw32 [SSL] [LZO2] [PKCS11] built on Dec 11 2009 Mon Aug 29 03:09:42 2011 WARNING: Make sure you understand the semantics of --tls-remote before using it (see the man page). Mon Aug 29 03:09:42 2011 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables Mon Aug 29 03:09:42 2011 LZO compression initialized Mon Aug 29 03:09:42 2011 Attempting to establish TCP connection with 91.212.12.68:443 Mon Aug 29 03:09:42 2011 TCP connection established with 91.212.12.68:443 Mon Aug 29 03:09:42 2011 TCPv4_CLIENT link local: [undef] Mon Aug 29 03:09:42 2011 TCPv4_CLIENT link remote: 91.212.12.68:443 Mon Aug 29 03:09:42 2011 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this Mon Aug 29 03:10:15 2011 [ComodoVPNS-3] Peer Connection Initiated with 91.212.12.68:443 Mon Aug 29 03:10:17 2011 AUTH: Received AUTH_FAILED control message Mon Aug 29 03:10:17 2011 SIGTERM[soft,auth-failure] received, process exiting

I enter the correct service login and service pass a lot of times, so the problem is not here

I think, only support can investigate problem with your account. You need send them your TC service login:

https://support.comodo.com/

today everything works fine…strange, may be it was temporary problem

Does not connect for me either, removed and installed latest version but no joy. old version seemed to show me that the UK server had been removed as well, is this still case for new version?

Hope all this is resolved asap. :slight_smile:

Also not wroking here.
Installed again, changed password but 99% of the time doesn’t work.

It’s not working for me also:

Sat Sep 03 11:03:11 2011 OpenVPN 2.1.1 i686-pc-mingw32 [SSL] [LZO2] [PKCS11] built on Dec 11 2009
Sat Sep 03 11:03:11 2011 WARNING: Make sure you understand the semantics of --tls-remote before using it (see the man page).
Sat Sep 03 11:03:11 2011 NOTE: OpenVPN 2.1 requires '--script-security 2' or higher to call user-defined scripts or executables
Sat Sep 03 11:03:11 2011 LZO compression initialized
Sat Sep 03 11:03:11 2011 Attempting to establish TCP connection with 91.212.12.68:443
Sat Sep 03 11:03:12 2011 TCP connection established with 91.212.12.68:443
Sat Sep 03 11:03:12 2011 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Sep 03 11:03:12 2011 TCPv4_CLIENT link remote: 91.212.12.68:443
Sat Sep 03 11:03:35 2011 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this
Sat Sep 03 11:04:12 2011 TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 60 seconds (check your network connectivity)
Sat Sep 03 11:04:12 2011 TLS Error: TLS handshake failed
Sat Sep 03 11:04:12 2011 Fatal TLS error (check_tls_errors_co), restarting
Sat Sep 03 11:04:12 2011 SIGTERM[soft,tls-error] received, process exiting

I can make login to my account and the data entered is correct.

[attachment deleted by admin]

Same problem for me also,
"
2011-09-04 17:49:26 HTTP code = 200 dest = 0 proxy = ‘’
Sun Sep 04 17:49:27 2011 OpenVPN 2.1.1 i686-pc-mingw32 [SSL] [LZO2] [PKCS11] built on Dec 11 2009
Sun Sep 04 17:49:28 2011 WARNING: Make sure you understand the semantics of --tls-remote before using it (see the man page).
Sun Sep 04 17:49:28 2011 NOTE: OpenVPN 2.1 requires ‘–script-security 2’ or higher to call user-defined scripts or executables
Sun Sep 04 17:49:28 2011 LZO compression initialized
Sun Sep 04 17:49:28 2011 Attempting to establish TCP connection with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:28 2011 TCP connection established with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:28 2011 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sun Sep 04 17:49:28 2011 TCPv4_CLIENT link remote: 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:29 2011 WARNING: this configuration may cache passwords in memory – use the auth-nocache option to prevent this
2011-09-04 17:49:32 HTTP code = 200 dest = 0 proxy = ‘’
Sun Sep 04 17:49:34 2011 OpenVPN 2.1.1 i686-pc-mingw32 [SSL] [LZO2] [PKCS11] built on Dec 11 2009
Sun Sep 04 17:49:35 2011 WARNING: Make sure you understand the semantics of --tls-remote before using it (see the man page).
Sun Sep 04 17:49:35 2011 NOTE: OpenVPN 2.1 requires ‘–script-security 2’ or higher to call user-defined scripts or executables
Sun Sep 04 17:49:35 2011 LZO compression initialized
Sun Sep 04 17:49:35 2011 Attempting to establish TCP connection with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:36 2011 TCP connection established with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:36 2011 TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sun Sep 04 17:49:36 2011 TCPv4_CLIENT link remote: 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:48 2011 WARNING: this configuration may cache passwords in memory – use the auth-nocache option to prevent this
Sun Sep 04 17:49:47 2011 [ComodoVPNS-3] Peer Connection Initiated with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:55 2011 [ComodoVPNS-3] Peer Connection Initiated with 91.212.12.68:443
Sun Sep 04 17:49:58 2011 AUTH: Received AUTH_FAILED control message
Sun Sep 04 17:49:58 2011 SIGTERM[soft,auth-failure] received, process exiting
"

After this message an error window saying,

“Error reading from StdOut Pipe.”

Hello, I´m getting the same error messages as tech and tech05, I´ve not been able to connect for a few weeks now, my account is OK and I´ve reset the password I also downloaded the latest version, still no access windows 7home premium 64bit, recently purchased, I don´t think I´ve ever been able to open tc on this computer,though it worked mostly OK on the previous one. any ideas welcomed, thanks,pt

There was a temporarily problem with Free Service TrustConnect access server. Now it’s available.