comodo internet security 2014

comodo internet security 2014 beta sürümü ne zaman yayınlanacak ve bu sürümde yeni ne gibi özellikler gelecek bilen varmı arkadaşlar ?

Belli bir gün verilmedi ancak 2013 beta sürümü 12 Ekim 2013 tarihinde çıkmıştı. Buna göre bu yıl da ekim ayı içinde -beta sürüm yayınlanırsa- çıkabilir.

Pek takip etmedim ancak yeni olarak arayüzde bazı değişiklikler yapılmış.
https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/cis-2014-gui-sneak-preview-t97057.0.html

cevap icin tesekkür ederim umarım çok köklü değişiklikler olur bu sürümde bu arada çoktandır girmiyordum foruma aynı bıraktığım gibi duruyor

bu konuda çok hak veriyorum size :-TU Türkçe foruma moderatörlerin biraz daha özen göstermesi gerek en azından yeni sürüm yayınlandığında yayınlamalılar en azından !! İngilizce forum çok fazla güncelleniyor, ingilizceniz iyi ise oraya göz atabilirsiniz bilmeseniz bile translate kullanın kesinlikle yardımcı olacaklardır herkes çok yardımsever forumda :love:

Ben moderatör olarak sürekli takip ediyorum Türkçe başlığı ama forumda çok fazla Türk üyemiz yok sanırım.

Bi sorununuz olduğunda ben bakıyorum elimden geldiğince. Eğer çözümü bilmiyorsam da, bir üstteki arkadaşlara iletiyorum.

Comodo Forum dil ayırt etmeden çok yardımsever bunu biliyorum bende Türkçe forumda kullanıcıların az olduğunun farkındayım :-\

“Comodo Marketing” Türkiye’deki kullanıcı sayısını artıkmak için görsel ve yazılı yayın organlarından reklam yapacak mı acaba Sayın Sporsal ? Bir bilginiz yada duyumunuz var mı ?

Bu konuda bilgim olmadığı için Melih Bey’e mesaj attım, bana dönüş yaparsa hemen size bildireyim.

saygılar sevgiler

ilginize teşekkürler Sporsal :slight_smile:

merhaba comodo 7 premıum bazı sebeplerden dolayı kaldırdım sonrasında tekrardan kurmaya çalıstım fakat her kurma işlemı esnasında 1638 hata kodunu verıp comodo antıvırus ve fırewallını kaldırın uyarısı vermekte halbukı ne program ekle kaldırda ne de regedıttekı dosyalarda comodo bulunmamakta. Bunun sebei ne olabılır ya da comodo 7 ıcın unınstaller mevcut mudur?

1 - Sisteminizde başka güvenlik yazılımı varsa onları Revo Uninstaller veya IObit Uninstaller kullanarak kaldırın. Kalıntı dosyaları taratın bu kalıntıları otomatik olarak sizin yerinize silecektir.
2 - Daha sonra BURADAN CİS kaldırma yazılımını kullanın. Sırasıyla tüm işlemleri uygulayarak Comodo kalıntılarını temizlemiş olacaksınız. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
3 - CCleaner yazılımı tam temizlik ve kayıt defteri temizliği yapın.
4 - Comodo Internet Security Premium’u buradaki linkten indirerek kurulumu yapın.

Anlattığım şekilde adım adım uygulayın. Sorunun bu şekilde düzeleceğini umuyorum.

Selamlar Arkadaşlar,
CIS 7 (2014) ile ilgili aşağıdaki linkteki makaleyi okuyabilirsiniz.
Umarım faydalı olur…

http://blog.cozum.com.tr/?p=256