Comodo Dragonun 33.cü sürümü Dragon chrome altyapısını kullandığı için 37.ci sürüme yükseltmeyi düşünüyorlarmı acaba ?
Merhaba,
Dragon dışında dilerseniz Comodo Chromium Browser 'da kullanabilirsiniz.
Şu andaki sürüm numarası 36.1.1.3. İyi çalışmalar
https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/chromium-secure-internet-browser.php
dragon la secure arasında fark dragonda tarayıcı kapatınca bütün kayıtlar siliniyordu fakat secure de böyle bir özellik yok öyle olsa direkt google chrome kullanırım çünki arada bir fark kalmıyor …
Firefox ve ya Chrome kullanmanız daha güvenli olacaktır.
Comodo tarayıcıları eski Chromium çekirdeği kullanıyor ve güncellemeleri 1 yılı buluyor.
Comodo IceDragon vardı bir zamanlar! Neredeyse 2014 yılının sonuna geldik, IceDragon en son güncellendiği tarih 2013 :-TD
Comodo’nun işi tarayıcı yapmak değil bence o bölümde çalışan geliştiriciler Comodo Internet Security üzerinde çalışsa daha faydalı işler ortaya çıkacaktır. Tarayıcının güvenlik olduğunu söylerek bence yanlış algı oluşturuyorlar ve bir güvenlik şirketi olan Comodo’ya bu durum yakışmıyor. Bunu bir dost ve CIS kullanıcısı olarak söylüyorum.
YİĞİDO görüşlerine aynen katılıyorum mecburen chrome a geçtim ama comodo dragon yeni sürüm çıkarırsa hemen bilgisayarıma yükleyeceğim…