Comodo Dragon - Chrome alapú biztonságos böngésző

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ismeri-e valaki a comodo böngészőjét, esetleg érdemese-e lecserélni az IE-t erre.
Kösz a választ.

Szerk.: Arkangyal (kiemelés, tárgy módosítva)

Két napja használom. Gyors, stabil, az IE-nél mindenképpen biztonságosabb, megbízhatóbb megoldásnak tűnik.
http://www.comodo.com/home/internet-security/browser.php

Ha az IE-t le akarod cserélni akkor szerintem Ne a CD-re cseréld le / Privát vélemény /
Van az IE helyett IE motort használó böngészö ami kiforott és régóta a piacon van és az egyik legjobb IE alapú böngészö az pedig a
MAXTHON
Ha nem IE alapon akarsz akkor

FIREFOX / van akinek tetszik van akinek nem de tény hogy jelen pillanatban a legkényelmesebben használható böngészö a rengeteg kiegészítö miatt amivel gyakorlatilag olyanra szabhatod a böngészödet amilyenre akarod /

GOOGLE CHROME a 3-as verzéböl csinálták a DRAGONT de azóta már az 5-nél jár és van olyan gyors és stabilabb mint a CD ráadásul ez már támogatja a témákat kiegészítéseket MÍG a DRAGON nem nagyon támogat semmit sem…

CHROME PLUS ha plusz kiegészítökkel akarod használni a böngészöt

OPERA 10.10 jelen pillanatban a leg leg minden tekintetben …Legygorsabb stabil stb stb—

COMODO DRAGON szintén leg leg leg legstabilabb legbiztonságosabb stb stb…

SAFARI 4 ez is nagyon gyors böngészö az APPLE tól…

Szóval van választék böségesen csak ki kell próbálni Öket… ;D ;D ;D

Természetesen nem marad a 3as verziónak a motorja, márciusban át fognak állni az újabb chrome motorra.

Zoli: A válasz egyértelmű, nyogodtan válts rá, próbáld ki. Nem fogsz csalódni. Hamarosan jönnek az újabb frissítések :slight_smile:

Js, és azt is tegyük hozzá hogy a chrome 5-ös változata még csak TESZTVERZIÓ.

ÉN RETTENETESEN csalódtam a CD ben…ÉN elhiszem, hogy biztonságosat akartak meg minden , de iszonyatosan nagyot szívtam a DRAGONNAL…
Hallgatva az Új idök szavára a JÓ kis belött FF-emet ami gyakorlatilag full extrás volt szépen uninstalláltam…

Gondoltam átállok a CD re ha már CIS van fennt meg CSC akkor legyen már a böngészö uis COMODO termék…Szépen feltelepít a legfrisebb verze ami a 1.0.0.10…Na akkor itt jött a hatalmnas pofáraesés…ugyanis nem volt halandó importálni az FF könyvjelzöket meg a jelszavaimat…
nem sok jelszavam van 120…Ugyanis nem volt feltelpítve az FF…Semmi gond ujból felraktam az FF-et szépen majd ujra importálás na akkor már importálta DE CSAK a KÖNYVJELZÖKET a jelszavakat nem…na mondom ilyen nincs feltelepít az SRWare Iront az is Chrome alapu böngészö ott is nyomom az importálást és láss csodát az minden gond nélkül importálta a könyvjelzöket és jelszavakat…

nos innentöl a CD repült maradt az IRON…Viszont azért elég gyenge megoldás ez az importálás, mert ha van egy szüz rendszeremn és elsönek a CHROMIUM alapu böngészöt tolom fel akkor honnan is importálom be a könyvjelzöket meg jelszavakat amik el vannak mentve ???
Ja az már egy kisebb gikszer hogy egyszerüen nem tudom a jelszavaimat a PC re meneteni a CHROMIUM alapu böngészöböl…egy kiscit a vicc kategoriába tartozik ez szerintem… >:-D >:-D >:-D

Elhiszem hogy dühítő, de egy dolgot kifelejtettél. Senki nem mondta az égegyadta világon, hogy töröld a fullos Firefox böngésződet! :))))

EZ Igaz, de jó szokás szerint mielött levettem a jól bevált böngészömet azért mindent elmentettem Bookmarksokat jelszavakat stb…tehát visszaállítása no perc alatt megtörtént.

Hiába a 4-es verze meg egyebek akik az FF-en nöt fel…:slight_smile:

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy lesz-e CD linuxra is?

Sziasztok! Nekem van CDragon szerintem nem egy rossz böngésző, de hiányolom a portable lehetőséget. Sajnos látom a Portableapps.com oldalán a CD-t és engedélyre vár lassan egy éve, de nincs engedélyezve. Nem értem hogy lehet egy Chrome nyilt dolog ami a CD zárt… Igy az SRW Iron-t használom.
Másik a Comodo DNS dolgot szeretném kérdezni milyen előnye van, vagy a későbbiekben lehet-e bekapcsolni ill kikapcsolni??
Pontosan ilyen hiba van a Comodo Firewall DNS-t engedtem és a svchost.exe blokkolta, eredeti IP akart csatlakozni. Idő frissítési hiba lett, hozzáadtam a megbízható fájlokhoz és nincs hiba jelentés az időszinkronizációban viszont most az Avast riaszt :frowning:

Szép napot kívánok mindenkinek!
Egy nagy segítséget szeretnék kérni, bárkitől.
Az új Dragonból hiányzik egy funkció sajnos, ami a korábbiakban benne volt.
Nevezetesen: Jobb click, “elem kivizsgálása.” ( A hivatalos nevét nem tudom, és sajnos Angolul sem beszélek.) Ez volt a legalsó menüpont, a korábbi verziókban. Ebben már sajnos, nem találom.
Én napi rendszerességgel használtam, ezt az opciót. Különböző widgetek html code, eléréséhez.
Adott esetben átírható szöveg módosításához .Hogyan lehetne ezt vissza varázsolni? Vagy végleg ki vették ezt a funkciót?A legújabb Chrom-ban még szerencsére benne van, de én a Dragont jobban szeretem! Most vissza kellett raknom az előző változatot. Mert ezt már nem tudtam használni!
Minden segítségnek nagyon tudnék örülni! ( Nehezen is találtam ide vissza, pedig nem most regisztráltam itt az oldalon.) A legegyszerűbb elérhetőségem: laci5909@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget! Laci