Comodo Cloud - Usunięcie Konta

Witam Serdecznie :slight_smile:
Nie chcąc zaśmiecać Comodo’wskich serwerów postanowiłem usunąć konto na Comodo Cloud, które po prostu założyłem z czystej ciekawości. Nie żadne tam komercyjne GG, czy Google Drive. Chciałem mieć prestiżowy Dysk Comodo. Wersja free to 10GB, a mi w zupełności by to wystarczyło.
Nie skorzystałem z niego ani razu :wink:
I jak nie miałem problemu z zarejestrowaniem konta CCloud, ani tego z którego piszę na forum, przypisanego do adresu mailowego mojego providera wp.pl >:-D … to jego dezaktywacja już pod górkę >:(
Skorzystałem z anglojęzycznego forum, gdzie jedynym rozwiązaniem jest bezpośrednia wiadomość dla support[at]comodo.com … Niestety chyba już nie akceptują wiadomości z Polski, bo cały czas mam wiadomości typu <noreply_support[at]comodo.com> ,że muszę się zalogować na https://support.comodo.com/ a tu już moje Loginy i Hasła nie działają.
Jak usunąć konto w chmurze CCloud ??
Pozdrawiam Comodowców :slight_smile:

ja także chciałem zrezygnować z ccloud ze względu na na manipulacje ze strony comodo. otrzymałem odpowiedź z support. jeżeli chcesz usunąć konto musi być ono nie aktywne przez 90 dni i automatycznie się skasuje. czyli nie loguj się przez aplikację www lub program przez 3 miesiące a konto zostanie usunięte (mam nadzieję).

heYka:)
Postanowiłem zajść od du … drugiej strony … i takiego samego maila (ver.eng) wysłałem na support[at]comodo.com już z innego konta poczty na gmail’u, tłumacząc przynależność do CCLoud: z Loginem, adresem mailowym i screenem z ze strony konta “Chmury”!!
Dramat! Ta sama sytuacja. Wiadomość musisz się za(logować)…(rejestrować):
https://support.comodo.com/
No dobra :slight_smile: … i co ??
“ERROR: Invalid Email Address specified. The Email Address is not registered…”
Dziwne bo chmurka na peceta, Cloud PC … i na stronie, działa mi z tym samym loginem i hasłem.
dópa pszes dórze S :smiley: !!
Co najdziwniejsze: Opcja odzyskiwania hasła "Lost Password"daje takie same rezultaty !!! Choć na wspomniany adres przyszedł link resetujący hasło !!! … a mimo to: user no exist.
Ło co chodzi ??
Skorzystam chyba z porady Mariusza i … odcinam dzionki … to niedużo, tym bardziej, że nie skorzystałem z uploadu tam ani razu :smiley:

P.S. Comodo Cloud, jako login przyjęła adres mailowy, więc tego też próbowałem :slight_smile:
pozdrawiam

Witam :slight_smile:
Nie cierpię niedokończonych spraw, więc będę temat wałkował dalej >:-D Chociaż nie wiem już, co mógłbym jeszcze zrobić, aby usunąć niechciane konto? A samo niekorzystanie, nie da mi takiej satysfakcji.
Niestety porada Mariusza się nie sprawdziła, pomimo przeciągnięcia z czekaniem aż do pół roku :o
Skorzystałem nawet z innej opcji logowania na Comodo Account Management | Login or Create a new Account , jednak nie mam tam nigdzie opcji usunięcia konta :frowning:
Ma ktoś może jakieś sugestie dotyczące tego problemu??
Pozdrawiam :slight_smile: